Зендая била изгонена от ресторант, заради прекалено разголена дреха?

Появиха се слухове, че в събота, обичаната актриса Зендая не е била допусната до ресторант, заради това, че е била облечена твърде неприемливо - с черен кроп топ, който оставя твърде малко на въображението. Но верни ли се оказаха тези слухове?

Всъщност представителят на Зендая отхвърли съобщенията, че актрисата е била изгонена от ресторант, заради облеклото си.

"Това е напълно невярно", казва ексклузивно пред Page Six Скот Нюман.

Според доклад, публикуван в понеделник, се твърди, че на Зендая е бил отказан достъп до Terrazza Borromini в Рим, тъй като нейното черно горнище не отговаряло на дрес кода на ресторанта. Но Нюман обяснява, че групата, в която е била Зендая, е "осъзнала", че вече са яли в ресторанта по време на предишно пътуване, така че те напуснали и отишли на друго място.

На снимките, направени от Daily Mail, актрисата носи черен топ без презрамки, съчетан с широки бежови панталони.

Тоалетът е съчетан с тънък кафяв колан и черни кожени чехли. Тя завършва дневната си визия с дизайнерска чанта и златни гривни.

Звездата от "Еуфория” беше в Италия през изминалия уикенд за откриването на новия луксозен хотел на Bulgari – Bulgari Hotel Roma. Актрисата, която в момента излиза с клегата си от "Спайдърмен" Том Холанд, присъства на откриването в четвъртък заедно с другата посланичка на бранда Приянка Чопра.


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay