Защо Лейди Гага пропусна наградите Златен глобус тази година?

И Зендая също...

Всички се надявахме да видим Лейди Гага в цялата ѝ прелест на наградите Залтен глобус, макар и от екрана, но уви... тя не се появи.

Гага не обясни защо е пропуснала глобусите, но напоследък тя доста страни от публичното пространство. Наблюдателни фенове забелязаха, че не е публикувала нищо в Instagram, откакто рекламира песента си "Hold My Hand" от "Топ Гън 2".

Въпреки това, тя е малко по-активна в TikTok, където сподели как изглежда коледната ѝ елха в средата на декември. Но и от тогава мина доста време...

Гага беше номинирана за най-добра оригинална песен във филм, заедно с някои големи имена като "Carolina" на Тейлър Суифт, Робен Кац и "Ciao Papa” на Гийермо дел Торо от "Пинокио"​, Tems, Ludwig Göransson, Rihanna и "Lift Me Up" на Ryan Coogler и Kala Bhairava, MM Keeravani и "Naatu Naatu" на Rahul Sipligunj.

Том Круз описа "Hold My Hand" като изключително важна за "Топ Гън 2".

"Гага изпълни тази песен...Тя стана нашата музика. Това, което тя направи, стана сърцето на филма.", обясни той.

Актьорът си припомни как ѝ се обадил и казал: "Не мисля, че разбираш. Емоционално бях толкова загрижен, докато не чух това парче. И знаех как това парче обвърза нашата история емоционално... Така че това беше ключов момент за всички нас.”.

Гага не спечели в своята категория, но независимо от това тя е в разцвета на кариерата си. В случай, че сте го пропуснали, парчето й от 2011 г. "Bloody Mary" буквално взриви Billboard Hot 100 наскоро благодарение на viral танца от сериала "Wednesday" в който самата тя се включи.

@ladygaga BLOODY WEDNESDAY #fyp ♬ original sound - heyy

Друга любима знаменитост също избра да пропусне червения килим и церемонията тази година. Това е актрисата Зендая, която все пак успя да спечели наградата в нейната категория. 

"Тя е заета. Тя работи. Това е хубаво нещо”, казаха за звездата, когато стана ясно, че тя не можа да приеме наградата за най-добро изпълнение на актриса в телевизионен сериал.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay