Избраха ли вече новия ерген на България?

Избраха ли вече новия ерген на България?

Процесът на избор на нов Ерген в България все още е в ход и въпреки че се появиха множество спекулации относно самоличността на късметлията, той остава неразкрит. Телевизионната мрежа пусна рекламен клип, призоваващ мъжете да се запишат за кастинг, което допълнително подчертава несигурността около избора.

Тази ситуация е необичайна, тъй като обикновено мрежата обявява своя Ерген много преди началото на сезона. Този път обаче, за първи път, Ергенът се избира чрез открит кастинг, а не директно от продуцентите. Това добавя елемент на изненада и вълнение към процеса, тъй като потенциалните кандидатки нямат представа кой ще бъде мъжът, за когото ще се състезават.

Докато чакаме да бъде обявен новият Ерген в България, нека обърнем внимание на друга актуална новина, свързана с шоуто. Една от бившите участнички в миналия сезон, Виктория Асенова, сподели в социалните мрежи, че изпитва здравословни проблеми. Тя публикува снимки от болнична стая, където изглежда е на системи. Въпреки че не е предоставена допълнителна информация за състоянието ѝ, ние ѝ пожелаваме бързо възстановяване.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay