Какво се случва с децата на Чарли Шийн?

Чарли Шийн е щастлив баща на пет деца, включително дъщерите Касандра, Сами и Лола и синовете Макс и Боб, които споделя с три различни жени. Научете повече за тях!

Какво се случва с децата на Чарли Шийн?

57-годишният Чарли Шийн е най-известен с успешната си актьорска кариера и хитовата роля на шишо Чарли в "Двама мъже и половина", но също така е баща на пет деца. Заетият татко има три дъщери и двама сина в хода на една връзка и два брака и те често са пррисъствали по време на публични изяви и в медийни интервюта. "Обичам всичките си деца безусловно. Забавляваме се много с тях.", каза той веднъж пред Us Weekly, когато обсъждаше връзката си с тях и хвалеше постиженията на една от дъщерите си.

Касандра

37-годишната Касандра Джейд Естевес е най-голямото дете на Чарли. Тя е плод на неговата любов от гимназията Пола Профит през 1984 г., когато той е бил само на 19. За разлика от някои от другите деца на Чарли, Касандра е избрала да стои далеч от светлината на прожекторите, но се твърди, че някога е преследвала актьорството. Известно е също, че тя е поддържала близки отношения с дядо си Мартин Шийн и чичо си Емилио Естевес и изглежда е в добри отношения с баща си.

Съобщава се, че тя се е омъжила и е родила дъщеря на име Луна през 2013 г. Луна е първото внуче на Чарли.

Сами

18-годишният Сами Шийн е второто дете на Чарли и първо от бившата му съпруга Денис Ричардс, за която той беше женен от 2002 г. до 2006 г. Тя е родена през 2004 г. и се е появявала по телевизията и на случайни и професионални моменти с родителите си. Тя беше включена в "Истинските съпруги от Бевърли Хилс", когато майка й беше една от главните членове на актьорския състав през 2009 г. и 2010 г. След раздялата на Чарли и Дениз, тя в крайна сметка премина от живот с майка си към живот с баща си и веднъж нарече преживяването прекрасно.

"Сами е тийнейджърка, която не харесваше правилата на майка си", казва източник пред HollywoodLife за преместването през 2021 г. "Като всяка майка и всяко домакинство, в това на Денис има правила. Тя и Чарли имат правила и стилове на родителство и те не се споразумяха. Сами реши, че правилата на Чарли й харесват повече и иска да отиде да живее с баща си. Дениз била невероятно натъжена от всичко това, но знаела, че дава всичко от себе си като майка.

През 2022 г. беше съобщено, че Сами се е върнала да живее с Денис и тя влезе в заглавията, когато разкри, че е направила акаунт в OnlyFans. Чарли изрази неодобрението си относно решението в изявление за Us Weekly. "Тя вече е на 18 години и живее с майка си. Това не се случи под моя покрив", каза той. "Не одобрявам това, но тъй като не съм в състояние да го предотвратя, я призовах да бъде стилна, креативна и да не жертва почтеността си."

Междувременно майката на Дениз каза пред HollywoodLife, Сами е на 18 и това решение не се основава на това в чия къща живее. Всичко, което мога да направя като родител, е да я напътствам и да се доверявам на нейната преценка, но тя прави своя избор.

Лола

17-годишната Лола Шийн е третото дете на Чарли и второ с Дениз. Тя е родена през 2005 г., когато Дениз и Чарли започнаха да имат брачни проблеми, а първият дори получи ограничителна заповед за втория. Двойката се разведе само година след раждането на Лола. Лола разделя времето си между домовете на Чарли и Дениз. Тя е невероятна майка, която обича децата си и би направила всичко на света за тях.

Лола получи шофьорска книжка през 2022 г. и понякога се появява в публикации на родителите си в Instagram заедно с другите си братя и сестри. През 2017 г. Чарли сподели очарователна снимка на него и нея, седнали в кола и усмихнати. "Добре, че не сме в Обединеното кралство, или моята очарователна и 11-годишна дъщеря Лола щеше да шофира! #ProudPapa", написа той в надписа.

Макс и Боб

Близнаците Макс Шийн и Боб Шийн, и двамата на 13 години, са най-малките деца и единствените синове на Чарли. Те са родени през 2009 г. от бившата звезда от "Двама мъже и половина" и бившата му съпруга Брук Мюлер, за която той беше женен от 2008 г. до 2011 г. За съжаление, договореностите за попечителството на момчетата се промениха доста през последните няколко години, след като Чарли имаше правни проблеми, а Брук се бореше с наркотична зависимост. В един момент Денис дори получи попечителството над Макс и Боб. Съобщава се, че Брук се е регистрирала в рехабилитационен център през август 2019 г., докато момчетата са били под грижите на нейните родители.

След като преминаха през битка за попечителство над близнаците, изглежда нещата в крайна сметка се подобриха между Чарли и Брук, когато беше съобщено, че са постигнали неразкрито финансово споразумение по отношение на издръжката на децата. Макс и Боб понякога се виждат да прекарват време с баща си. 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay