Кой е Карен Хачатрян-новият мъж до Златка Райкова

Кой е Карен Хачатрян-новият мъж до Златка Райкова

След развода с Благо Джийзъса, Златка Райкова отново разцъфна и изненада всички свои фенове с новината за годежа с тенисиста Карен Хачатрян. Двойката изглежда е в разцвета на своите отношения и почитателите тръпнат в очакване да разберат кога ще се състои големият ден, в който двамата влюбени ще си кажат заветното "ДА"!

Едно от нещата, с които е известна Златка е, че не си поплюва по отношение мъжете. Освен, че не страда много по тях, до нея винаги са били богати и известни мъже. И докато всички бяхме наясно кой е Благо Джийзъса и с какво се занимава, то не всеки от нас е запознат с живота на мъжа заел мястото на скандалния футболист.

Ето какво знаем за него:

Хачатрян произлиза от арменски род, което и подсказва завидното му финансово състояние. Но освен по наследство, става ясно, че той се е облагал с огромни суми пари по нечестни начини.

Карен е тенисист, но името му се свързва повече с измами и черно тото. Между 2017 г. и 2019 г. той бива обвинен за участие в уговорени мачове като същевременно е подакнвал и други спортисти да участват в измамите му. Родни медии твърдят, че в момента той е с доживотна забрана да се състезава.

Поне става ясно как си позволява да води Златка на скъпи екскурзии и почивки в хотели, в които нощувката струва хиляди левове.

Отскоро тенисистът се подвизава и в социалните мрежи, където споделя предимно снимки от луксозните места, които посещава заедно със своята любима.

Пикантна подробност е клюката, че семейството на Хачатрян не одобрява връзката му с плеймейтката, защото не "отговаря" на моралните ценности на фамилията. Имайки предвид заниманията на тенисиста, това твърдение е малко спорно.

6 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Milena Stefanova 21.10.2022|09:59
Моля, правете справки за имената на лицата, за които пишете - в началото е "Хачаян", след това е "Хачатян" (също и в заглавието), а в действителност правилната фамилия е "Хачатрян".
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay