Кой заплашва певицата Роксана?

Кой заплашва певицата Роксана?

Попфолк певицата Роксана предизвика вълнение сред феновете и колегите си чрез социалните мрежи. Потребителите видяха видеоклипове на Роксана, която изглеждаше ядосана и отправяше тежки думи към някой извън обхвата на камерата, казвайки: "Няма да ти дам пари, не идвай!" Тя също така помоли организаторите на предстоящо участие да не допускат "този нахалник" в дискотеката, опасявайки се, че нещата биха могли да ескалират.

Въпреки тревогата, породена от тези публикации, Роксана увери своите последователи, че всичко е част от сатиричен проект, който тя е създала. Тя обясни, че проектът е продължение на посланията от нейния хит "Марине, Марине", където героят се оплаква, че съпругът ѝ е проиграл парите им на хазарт. Роксана изрази своята позиция срещу хазарта и желанието си да използва музиката си, за да образова другите относно опасностите от него.

Певицата отказа да разкрие самоличността на мъжа, който играе ролята на проблемния комарджия, Марин, освен че той е комик с опит в разиграванията и имитациите. Въпреки натоварения си график, включващ множество изпълнения, Роксана планира кратък отдих на морето със съпруга си, преди да започне работа върху нов филмов проект с Марин през октомври. Шоуто им, което ще обиколи страната и чужбина, също ще стартира през този период и ще се фокусира върху негативните ефекти на хазарта върху живота на хората. Това начинание беше вдъхновено от успешното шоу на колегата ѝ рапър Иван Динев-Устата.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay