Появиха се папарашки снимки на Селена Гомес и новото ѝ гадже

Изглежда, че Селена Гомес и Дрю Тагарт потвърждават слухвете за своята връзка.

Page Six предостави ексклузивни снимки на 30-годишната певица и актриса и 33-годишния член на Chainsmokers на романтична среща в боулинг зала в Ню Йорк, в неделя.

Очевидец казва пред медията, че са се държали като тийнейджъри, докато са се наслаждавали на времето си заедно. Двамата били доста небрежни, като Гомес носела черен суичър и спортни панталони, а косата ѝ била спусната.

Тагарт от своя страна e заложил на камуфлажна риза с дълги ръкави и тъмен панталон. Най-забележимият му аксесоар обаче е голямата усмивка, която носи, докато гледаше Селена.

Засега няма коментар от страна на потенциалната двойка!

Друг източник споделя пред Page Six, че Селена и Дрю обичат да ходят на боулинг и на кино и също така заедно посещават клубове само за подбрани членове.

Пред Селена, Дрю излиза с дъщерята на покйния Стив Джобс. Изглежда двамата бързо се разделят и в момента тя е деактивирала профила си в Instagram. Преди това името на Тагарт е свързвано с моделите Хейли Роу, Мередит Микелсън и Шантел Джефрис, докато Гомез мълчи за любовния си живот след раздялата си с The Weeknd през октомври 2017 г.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay