Преслава се срамува от голите снимки

Никога няма да се съблече изцяло, защото като малка ѝ се подигравали

Преслава се срамува от голите снимки

Има хора, за които Преслава е просто една от многобройните знайни и незнайни поп-фолк певици, умеещи единствено да си показват огромните бюстове. Независимо дали е "сезонът на дините", или който и да било друг период от годината.

Вярно е - деколтетата на Преслава не са много по-скромни от онези, с които се появяват колежките ѝ. И все пак, феновете на "разгърдения" музикален жанр правят голяма разлика между нея и останалите. Не може да се отрече, че изпълнителката на "Дяволско желание" е една от малкото поп-фолк изпълнителки, които действително могат да пеят. И макар да има силикон в устните, тя остава единствената, която не само не е слагала нито кубик в гърдите си, но дори ги е намалявала. А те пак си остават големи.

Но феновете никога няма да ги видят изцяло. Нито пък ще имат честта да зърнат любимката си прекалено разголена. Освен всичко останало, Преслава е една от малкото певици в поп-фолка, които нито веднъж не са се снимали в еротична фотосесия. Което е трудно за вярване, имайки предвид огромното желание на стотици мъже да видят именно нея "само по парфюм".

Най-много да помиришат дирята от парфюма ѝ, обаче. Показали сме ви една от малкото и най-щедри снимки, които имаме от Преслава. По време на скорошна фотосесия по Черноморието, за пореден път са я попитали, дали няма да покаже повечко плът. И този път тя не е отговорила както досега - с клишираното "под достойнството ми е", а чистосърдечно си е признала. За което я поздравяваме!

Истината - певицата просто се срамувала да се съблича пред хората. Причината - в ученическите години била доста пълничка и, както може да се очаква, околните не ѝ спестявали подигравките си по този повод. Знаем колко жестоки могат да бъдат децата - достатъчно, за да комплексират една бъдеща звезда дотолкова, че обидите все още да ѝ държат влага. Въпреки влажните погледи на толкова нейни сънародници.

Всъщност, макар Преслава да даваше други обяснения, ние отдавна подозирахме какво стои в основата на липсващите голи снимки от нейна страна. Все пак някогашните ѝ килограми не са чак такава тайна - певицата все още не ги беше свалила докрай, когато все още се представяше с истинското си име Петя и пееше в дует с Милко Калайджиев. В клипа под статията можете да се убедите, че макар доста по-млада, през 2003 Преслава не е изглеждала толкова добре, колкото в годините на голямата си известност. Въпреки че чаровната ѝ усмивка и тогава е компенсирала останалите кусури.

Това е: суперзвездата на поп-фолка се оказва срамежливо момиче. Въпреки че и без да се съблича за фотосесии, немалко господа са я виждали гола. Все пак тя е известна и с това, че доста често си сменя "носните кърпички". Щом види "мъж на хоризонта", веднага се првръща в "новата му".

19 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



8
Не е посочен 05.08.2012|12:33
Преслава снимана на нудистки плаж ... едвали се срамува ..вижте сами - http://is.gd/cLvIig
7
Не е посочен 31.07.2012|11:42
тя ако се срамуваше , нямаше да се разголва по клиповете , всичко е толкова очевидно , само се прави на срамежлива
6
Не е посочен 31.07.2012|10:38
ако не друго,то това и изказване поне ще докаже на малките момичетата,които в момента имат подобни на нейните проблеми от младостта,че няма невъзможни неща
5
Не е посочен 31.07.2012|10:03
на този клип успях да позная Преслава само по гласа...с тази опашка с розовия ластик,евтините дънки и тениската просто не прилича на себе си!определено сегашната и визия е доста по-добра!
4
Не е посочен 30.07.2012|19:54
На мен не ми изглежда да се срамъва сами преценете!!! http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/33279
3
Не е посочен 30.07.2012|19:28
Преслава лично по темата - http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/55513
2
Не е посочен 30.07.2012|15:07
Мерси че ни напомняте колко ненадминат е талантът на Преслава с това колоритно парче в което тя е в тандем на не по-м алко именития кръстник на чалгарията у нас - Милко Калайджиев
1
Не е посочен 30.07.2012|15:04
Като се срамува от голите снимки защо се снима ? Малко тъпо и безсмислено звучи.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay