Сашо Кадиев се разсърди на Ергена Алек

Сашо Кадиев се разсърди на Ергена Алек

След като третият сезон на "Ергенът" приключи миналата седмица, разговорите за събитията в последния епизод продължават.

По-специално, решението на Алекс Младенов да не избере нито една от финалистките в сезона привлече значително внимание. Очаквано, това беше една от най-обсъжданите теми в социалните медии през последните няколко дни.

Няма недостиг на мемета, които осмиват Младенов, особено ролята на майка му в шоуто. Мнозинството от коментарите предполагат, че участието на Ергена е силно повлияно от мнението на майка му, което доведе до множество шеги, че той е мамино синче.

В светлината на тези събития Сашо Кадиев реши да демонстрира чувството си за хумор. Той сподели видео в своите социални медийни платформи, заявявайки: "Вече не съм мамино синче номер едно в България".

Кадиев признава, че е бил изместен от Младенов и не е смятал, че този ден някога ще дойде. Отрицателната страна на тази промяна, според Кадиев, е, че сега той не е номер едно в нищо. "Искам да поздравя Алек, разбира се, защото майката трябва да се слуша при всякакви обстоятелства. И всъщност, защо ти трябва при жива майка да се жениш", завършва иронично видеото си Кадиев.

4 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay