Шон Мендес бе забелязан с 51-годишното си гадже?

Шон Мендес бе забелязан на разходка със сочената за негова интимна партньорка д-р Джоселин Миранда в Лос Анджелис в понеделник. В мрежата се появи снимка, на която виждаме как двамате се наслаждават на деня си с разходка в Runyon Canyon Park след месеци на спекулации относно състоянието на връзката им.

Двойката, която за първи път бе видяна заедно на обяд миналото лято и оттогава бяха снимани многократно в кафенета. Съвсем наскоро Миранда придружи Шон на афтърпартито зна Грами 2023, което наля масло в огъня на слуховете за двойката, тъй като певецът дори не отиде на церемонията по-рано.

Daily Mail съобщава, че Шон и Джоселин са се върнали в кола заедно след разходката си и Джоселин е облякла суичър с надпис "ОБИЧАМ ТЕ, СКЪПИ" на гърба. Шон и Джоселин не са коментирали публично слуховете за връзката, но People съобщава, че 51-годишната лекарка е започнал да лекува Шон още през 2018 г.

Припомняме, че Шон разбуни духовете наскоро, защото отмени турнето си, за да се съсредоточи върху здравето и благосъстоянието си.

"Процесът беше много труден. Правех терапия, опитвах се да разбера как се чувствам и какво ме караше да се чувствам така. И след това вършех работа, за да си помогна и да се излекувам. Също така съм много благодарен за всички хора, които бяха толкова приемащи, любящи, мили и разбиращи. И това наистина ме накара да видя как културата наистина започва да стига до място, където психичното здраве наистина се превръща в приоритет.", казва той.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay