„Под всяко друго име“ от Лорън Кейт – за страстта към книгите и истинската любов

Новият роман от авторката на популярната фентъзи поредица „Паднали ангели“ е подарък към любителите на романтичните истории

„Под всяко друго име“ от Лорън Кейт – за страстта към книгите и истинската любов

След като се превърна в международна сензация с фентъзи поредицата си "Паднали ангели", която през 2016 г. се появи и на голям екран, американската авторка Лорън Кейт се завръща на българския пазар с новия си роман "Под всяко друго име". Този път писателката се гмурва в романтичния жанр, за да разкаже една очарователна история за приятелството, споделената страст към книгите и неочакваната любов. 

Лейни Блум е безнадеждна романтичка. Тя вярва безусловно в силата на истинската любов и то не само, защото е редактор на любовни романи в едно от най-големите издателства в жанра. Следвайки предсмъртното желание на покойната си майка, Лейни е решена да намери човека, когото "наистина да обича" –  господин Перфектен, отговарящ на всичките 99 изисквания от внимателно подготвения ѝ списък с качества, притежавани от мечтания мъж. А годеникът ѝ Райън ги покрива до едно.

Когато Лейни получава предложението на живота си – да стане най-младият отговорен редактор в издателството и да работи по новата книга на най-любимата си авторка на любовни романи Ноа Калауей – тя сякаш има всичко, за което някога е мечтала. Ноа е причината Лейни да се влюби в литературата, а от историите ѝ тя е научила всичко, което знае за любовта.

„Под всяко друго име“ от Лорън Кейт – за страстта към книгите и истинската любов

Има само един малък проблем. Нова книга няма. Ноа е изпаднала в тежък писателски блокаж, а за да задържи новата си позиция, Лейни ще трябва да ѝ помогне да се измъкне от него. И тази задача никак няма да е лесна. 

Легендарната Ноа Калауей има десет романа – епични любовни истории, четени в безброй книжни клубове и завладяли сърцата на милиони читателки по света. Но никой никога не е виждал загадъчната писателка. Тя не дава интервюта, не подписва книги, не идва на представянията си – и зад това се крие сериозна причина. Причина, която ще разтърси света на Лейни и ще постави под въпрос всичко, което тя си е мислела, че знае за любовта.

Дали Лейни няма най-после да захвърли своя списък с 99 очаквания и да разбере, че любовта няма как да бъде научена от книга, а понякога може и да се крие "Под всяко друго име", както казва великият Шекспир?

С много обич, закачливост и остроумие Лорън Кейт пише "Под всяко друго име" като реверанс към любителите на любовните истории и романтиците, които не се примиряват с нищо по-малко от истинската любов. Резултатът е една прекрасна смесица от трогателни моменти, хумор, тъга и надежда, в която всеки читател може да намери късче от себе си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay