"Прелъстена" - новият хит в съвременната еротична литература

Вече и на български

В разгара на лятото, в най-горещия месец от годината, издтелство Ciela издава хитовия и също толкова горещ роман "Прелъстена" на Мередит Уайлд. Книгата стана хит в Интернет в края на 2013 г. Бяха продадени повече от 1,2 млн. електронни копия. Ето, че вече я има и в книжен вариант.

Това е история, изпълнена с много страст и е лишена от задръжки. Тя се развива около отношенията между младия и амбициозен компютърен гений Блейк Линдън и току-що завършилата Бостънския университет Ерика Хатауей.

Самоуверената отличничка  е твърдо решена да гради собствен бизнес в сферата на високите технологии. Ненадейно, на входа на скъп ресторант в Бостън, Ерика се сблъсква с невероятно сексапилен млад мъж, който грабва вниманието й на мига. Съвсем скоро момичето се убеждава, че на този свят няма нищо случайно, тъй като съдбата я среща отново с екзотичния красавец Блейк Ландън. Този път обаче, срещата е по работа – докато амбициозната кокетка търси първия си инвеститор, неочаквано се натъква на мултимилионната компания, в която работи загадъчният младеж, а за капак, нещата в голяма степен зависят именно от него. Сега Ерика се сблъсква с другото лице на Блейк – надменен, арогантен и подхождащ с пренебрежение към всички жени в бранша.

Дали това ще я отблъсне от него или ще засили още повече желанието й да го има? Кой от двамата ще се окаже здраво затиснат в капана на страстта? Може ли една съвременна жена да преглътне гордостта си за сметка на плътските желания и чувствата си? Дали наистина страстта премахва всички задръжки и променя хората, дори когато мрачна тайна от миналото изскача наеочаквано – предстои да разберем…

Това е първата книга на авторката, но пожъна небивал успех. Сигурни сме, че ще ни завладее и нас. Приятно четене!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay