„Пътешествието” от Ричард Пол Еванс в търсене на надежда

Пригответе се за вдъхновяващата история на мъж, който напуска стария си живот и прекосява Америка пеша от край до край.

„Пътешествието” от Ричард Пол Еванс в търсене на надежда

Стартирала като дневник на един обикновен човек, "Пътешествието” на Ричард Пол Еванс – се превръща в литературен феномен. За кратко време изданието стига до челните места на класациите и дава начало на поредица, която вълнува читатели по целия свят.

„Пътешествието” от Ричард Пол Еванс в търсене на надежда

"Пътешествието” се появява и на български език, за да разкаже необикновената и вдъхновяваща история на мъж, изгубил най-ценното в живота си, но открил себе си по време на своето необичайно и целебно пътуване пеша от единия край на Америка до другия.

Някои ще нарекат историята на Алън Кристофърсън любовна. Други биха я определили като пътепис. В сърцевината си обаче тя е откровението на човек, опознал щастието и страданието и намерил сили да погледне отвъд болката. Никому неизвестен и така близък на всеки един от нас.

Защото Алън е щастлив човек. Има прекрасен дом, успешна кариера и е женен за любовта на живота си. Един ден всичко това изчезва и Алън осъзнава колко крехко може да бъде щастието. Фирмата му е ликвидирана с измама, банката отнема дома му, а съпругата му Маккейл загива след нелеп инцидент. В най-мрачния момент, когато самоубийството изглежда като единствения изход, той избира да загърби настоящето, да напусне стария си живот и да тръгне на пътешествие към Атлантическия океан с надеждата, че тогава ще знае какво да прави.

„Пътешествието” от Ричард Пол Еванс в търсене на надежда

По пътя си Алън се среща с различни хора и научава уроци, за които често се оказва неподготвен. Техните съдби се превръщат в негови спътници и му вдъхват сила, за да преоткрие красотата на света.

"Пътешествието” е въздействащ разказ, който ни напомня, че въпреки веригите, с които се са­мооковаваме, в човешката душа се крие нещо първично, което все още поражда у нея коп­нежа да се скита на воля и да продължи да живее.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay