„Това не е краят” от Рошел Уайнстийн – любовта винаги побеждава

„Това не е краят” от Рошел Уайнстийн – история за смелостта, загубата и новото начало – поставя една жена на кръстопът между сърцата на двама любими мъже на фона на опустошителен ураган.

„Това не е краят” от Рошел Уайнстийн – любовта винаги побеждава

По книжарниците излезе "Това не е краят” от Рошел Уайнстийн – емоционален роман, който поставя една жена между двама мъже, които обича, на пътя на опустошителен ураган. Принудени да преосмислят всички свои избори, героите трябва да открият истинското значение на любовта, саможертвата и прошката.

Шарлът и Филип се запознават по време на полет до Канзас, където Шарлът работи като учителка. Филип е британец, богат бизнесмен, чийто живот преминава в голямата си част на път към поредната сделка. Той очарова младата жена и двамата бързо се влюбват. Заради пътуванията на Филип двойката се мести в къщата му в тропическия архипелаг Флорида Кийс.

Но въпреки че нещата вървят на пръв поглед добре – Филип дори е отправил предложение за брак – Шарлът чувства, че нещо ѝ липсва. Годеникът ѝ отсъства по-често, отколкото би ѝ се искало, и тя прекарва голяма част от ежедневието си сама, на непознатото, далечно място, където е отишла в преследване на любовта. Сватбата им изглежда повече като далечен блян, отколкото като реално бъдеще. Дали Филип ѝ се изплъзва? Може би моменталната връзка, която са изпитали на онзи полет, се е прекъснала някъде по пътя.

Тогава Шарлът се запознава с Бен, добър приятел на Филип и самотен баща. Тя се бори с привличането си към него, но двамата постепенно се сближават и Шарлът започва да преоткрива всички усещания за топлота и близост, които ѝ липсват в собствената ѝ връзка. Тя е хваната в клопка между два вида любов – тази, която желае, и тази, от която се нуждае.

Ала съдбата не ѝ оставя много време. Когато ураган удря Флорида, идва времето за избори, за истинското значение на приятелството и любовта, както и за смелостта да продължиш напред, дори към истина, която разбива сърцето.

"Това не е краят” от Рошел Уайнстийн е роман за любовта и прошката, която може да бъде открита дори в най-тежките обстоятелства.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay