„Фатална изповед” на Кери Бийвъс – за да оцелее, тя трябва да си спомни

„Фатална изповед” от Кери Бийвъс изправя една жена срещу невидим враг, като ключът към спасението ѝ е скрит в собствените ѝ спомени. Но примката се затяга – дали ще успее да си спомни навреме?...

„Фатална изповед” на Кери Бийвъс – за да оцелее, тя трябва да си спомни

По книжарниците вече можете да намерите "Фатална изповед” от британската авторка Кери Бийвъс – трилър с романтичен привкус, който веднага ще попадне на радара на феновете на Клеър Макинтош, Паула Хоукинс и Рут Уеър.

Една тъмна нощ. Един нещастен случай. Погрешното място в погрешния момент. Колко е лесно да бъде отнето едно бъдеще…

Лайла Андерсън се събужда в болницата. Тя не знае как е попаднала там, не разбира какво се е случило. Предната вечер е трябвало да мине безпрепятствено. Нейна приятелка я е изкарала на среща на сляпо със своя познат Марк с надеждата да ги сватоса. Планът е бил ясен – вечеря и няколко коктейла, а след това той я е откарал към тях.

„Фатална изповед” на Кери Бийвъс – за да оцелее, тя трябва да си спомни

Когато лекарите ѝ казват, че тя е единствената оцеляла от ужасна автомобилна катастрофа, това няма никакъв смисъл. Марк е загинал на място, загинала е и седемнайсетгодишната Стефани, която е управлявала другия автомобил. Лайла не може да си спомни нищо от това. Диагнозата е частична амнезия, но лекарите вярват, че паметта ѝ ще се възстанови напълно. Тогава Лайла ще получи отговорите, от които има нужда – парченцето от пъзела, което чувства, че ѝ се изплъзва.

Джак Фоули е съсипан след смъртта на сестра си Стефани. Когато вижда Лайла на живо, той не може да се сдържи и избухва срещу нея, обвинявайки я за отнетото бъдеще на младото момиче. Но когато необяснимите инциденти, от които Лайла се измъква на косъм, зачестяват, Джак започва да осъзнава, че съдбите им са безвъзвратно преплетени.

„Фатална изповед” на Кери Бийвъс – за да оцелее, тя трябва да си спомни

Някой желае да запуши устата на Лайла и може би това е ключът към смъртта на Стефани. Единственото, с което разполагат, е няколко подозрения и един медальон, който не принадлежи нито на Стефани, нито на Лайла, но неясно как се е появил сред вещите ѝ в болницата. Останалото е заключено в главата на Лайла и малко по малко започва да се разкрива във внезапни проблясъци. Но ще успее ли тя да оцелее достатъчно дълго, за да възстанови пълната картина?

"Фатална изповед” на Кери Бийвъс е смайващ роман, който смесва трилър и романтика по пътя на двама души към истината, към оцеляването… и един към друг.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay