Болка и страст в продължението на хита „365 дни“ – „Този ден“ – от Бланка Липинска

Излезе „Този ден“, дългоочакваното продължение на еротичната сензация „365 дни“, което се превърна в хитова екранизация по „Нетфликс“.

Болка и страст в продължението на хита „365 дни“ – „Този ден“ – от Бланка Липинска

Продължава историята на едно от най-горещите заглавия на миналата година – "365 дни" от полската авторка Бланка Липинска, което се превърна в хитов филм по "Нетфликс". По книжарниците вече можете да намерите "Този ден" – втора част от трилогията, която започва след съкрушителните събития в края на "365 дни".

Еротиката "365 дни" се превърна в най-гледания филм на лятото през миналата година, а книгата, дала основа за адаптацията, бе издадена в над 20 държави по цял свят. Преди броени дни бе обявена официално новината, че "Нетфликс" започва снимките по втора част на полската сензация, чийто финален кадър остави публиката със свито сърце и нетърпение да разбере как продължава историята.

Болка и страст в продължението на хита „365 дни“ – „Този ден“ – от Бланка Липинска

Романът "Този ден" излиза на български дълго преди продължението на екран.

Любовта, разцъфтяла между Лаура Биел и боса на сицилианската мафия Масимо Торичели, е извоювана с цената на болка и страст. Лаура може да има всичко, което пожелае – съпруг, който я обожава, живот в лукс на брега на морето, разкошна вила. Кралят на мафията изпълнява всяко желание на своята кралица.

Но бракът с един от най-опасните мъже в Сицилия носи своите последствия... и те често завършват с трагедия. Враговете на Масимо знаят добре, че единствената му слабост е красивата му съпруга, и няма да се поколебаят да я използват, за да го уязвят.

Болка и страст в продължението на хита „365 дни“ – „Този ден“ – от Бланка Липинска

Когато Лаура се оказва плячка на дългогодишен враг на Масимо, по-безскрупулен и жесток дори от него, изглежда сякаш всяка надежда е изгубена. А пътят на Лаура към щастието е отрязан завинаги. Но дали това е така? Може ли Лаура да открие отново свободата? И ще възтържествува ли страстта над болката... или ще остави след себе си само пепел?

Предисторията на "Този ден""365 дни" от полската авторка Бланка Липинска, се превръща в световна сензация, когато стрийминг платформата "Нетфликс"откупува правата за филмова адаптация. Полската актриса Анна Мария Секлуцка и италианският красавец Микеле Мороневеднага печелят сърцата на зрителите.Към тях за продължението "Този ден" се присъединява сицилианецът Симоне Сусина в ролята на неудържимия враг на Масимо Торичели.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay