С реверанс към лятото: Какво обичат да четат жените на плажа?

Вижте обобщените резултати от нашата лятна анкета!

С реверанс към лятото: Какво обичат да четат жените на плажа?

В разгара на лятото ви попитахме кое е любимото ви четиво за плажа. Много от вас откликнаха на нашия въпрос и ни казаха с какво най-много обичат да разнообразяват дългите и горещи плажни дни.

Лятото е към своя край и есента ни напомня за себе си все по-често. По този повод решихме, че е време да ви разкрием кои са най-предпочитаните плажни четива. Какво са чели тази година българките на плажа? С коя книга ще запомните отминаващото лято? Успяхте ли да съберете свои впечатления за читателските навици на жените? Ето ги и нашите…

Цели 47.2% от всички 672 гласували в анкетата разкриват, че любимото им четиво за плажа е някой интересен роман. Какво по-хубаво от плаж, море и добра книга в ръка? Всяко лято си има своята история, всяка почивка има своя любим роман.

С реверанс към лятото: Какво обичат да четат жените на плажа?

На второ място в анкетата се нареждат дамите, които са отговорили, че не обичат да четат на плажа. Те са 22.5%. Това са дамите, които предпочитат да се насладят на другите летни и плажни удоволствия и оставят четенето за някое по-спокойно и уединено време.

16.8% от гласувалите споделят, че взимат на плажа със себе си любимото си списание. Разтоварващите четива, от които може да бъде научена някоя нова клюка или последната модна тенденция, са доста предпочитани именно заради лекия си и забавен характер.

С реверанс към лятото: Какво обичат да четат жените на плажа?

6.8% от гласувалите дами обичат да са информирани навсякъде и по всяко време и взимат със себе си актуалния ежедневник, а 4.8% от анкетираните не искат да пропуснат нищо, което се случва във Facebook, и получават нужната информация и развлечение от социалната мрежа.

Най-малко са дамите, които следят информационните сайтове в интернет и техните мобилни проложения, докато се излежават на плажа - едва 2.4%. Оказва се, че добрият стар вестник все пак е по-предпочитан вариант за снабдяване с актуална информация.

Не забравяйте да гласувате в новата ни анкета: Какво харесвате най-много в есента?

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay