Първата дама танцува за добра кауза

Мишел Обама във вихъра на танца

Танцувай! За добро настроение и хубава фигура. В това сме убедени ние, а и не само - Първата дама на САЩ Мишел Обама изглежда споделя нашето мнение. Тя се появи в средно училище във Вашингтон, където поп дивата Beyonce снимаше новото видео Move Your Body, заедно с група ученици.

 

Но Мишел Обама не беше само зрител, тя се превърна и в участник. Точно така - съпругата на Барак Обама се включи в танцовото удоволствие.

 

Видеото на Би е част от кампанията на Мишел Обама Let's move , чиято цел е да ограничи затлъстяването сред децата. Идеята е чудесна и се надяваме българските звезди също да вземат пример. Все пак децата са нашето бъдеще - нека бъдат здрави и щастливи.

 

Самото видео можете да видите на следния линк.

 

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 10.05.2011|14:41
Много добре е постъпила Мишел Обама, трябва много известни личности да се замислят над това. Колкото повече известни хора помагат с подобни инициативи, толкова повече деца ще се включват в спортни мероприятия, независимо дали са танци или футбол например. Трябва да даваме пример на младото поколение, за да растат всички здрави. Браво на Първата дама на САЩ!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay