Три български банди на главната сцена в Бургас

Известните са българските групи, които ще се качат на главната сцена в Бургас

Три български банди на главната сцена в Бургас

Четвъртото издание на Spirit of Burgas 2011 обяви и трите български имена, които ще се качат на основната сцена в трите концертни нощи. Това са Smallman, P.I.F. и Piromania.

 

От няколко години Smallman са известни с интересния музикален микс, който сътворяват. Алтърнатив, ембиънт и рок енергия, с китари, силен бас и космическа гайда - Цветан Наджийски (вокал и гайда), Иван Тодоров (китара), Стефан Пенев (бас) и Андон Тръпков (барабани) идват от Асеновград и досега са събрали доста български фенове. Те ще се качат на главната сцена в Бургас на 12-ти август /петък/, между изпълненията на Benga и Onyx.

 

По време на втората Spirit of Burgas нощ, 13-ти август, на сцената между Shy Fx и Skunk Anansie ще излязат P.I.F. Създадени през 1992г. във Варна, бандата е добре позната на българската публика и ще изпълни своите големи хитове, включени и в трите им албума. Днес в състава на групата влизат фронтменът Димо Стоянов, Виктор Стамболов (китара, бек вокали), Павлин Бъчваров (клавир, бекинг вокали), Никола Джоков (барабани, бекинг вокали) и Стойко Милев (бас).

 

Piromania пък се завръщат на сцена след 15-годишна пауза. След като през тази пролет направиха няколко клубни концерта, групата ще се завърне главоломно на сцената в Бургас по време на финалната вечер на фестивала.

 

Билети за морското събитие можете да намерите в мрежите на Eventim.bg

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay