Когато цъфнат бонбоните

Пролетният грим на Yves Saint Laurent

Когато цъфнат бонбоните

Все още много от нас не са планирали в подробности коледната трапеза, нито грима за новогодишната нощ, но вече се облизваме в очакване на лакомствата, които ще получим през пролетта. Те не идват от някоя приказна шоколадова фабрика, а носят красивото лого на Yves Saint Laurent. И ще заемат достойно място върху лицата ни. 

"Блясъкът на безкрайно изобилие от ослепителни плодови желета, полупрозрачни малини и диви ягоди, оранжевото на мандарина, пъпеш, манго и Райска ябълка придават великолепна руменина върху лицето на "Yves Saint Laurent” жената. Усмивката ѝ свети като блестящи захаросани капки и сиропи: скандална череша, мандарина, грозде и нар, кристализирани листенца от роза, мента и шоколад" - това не е рецепта за плодова салата и сладко, а описанието, дадено от креативния директор Лойд Симъндс, по повод колекцията "Candy Face" за пролет '12. 

Наличието на свежи пастелни тонове не е изненада за сезона на разцъфването, но този път женското лице наистина ще изглежда апетитно и захаросано, нищо чудно някой да се изкуши и да го опита. Устните – с цвят на сочна ягода или нар. Боичките за нокти също носят добро настроение. Тези тенденции се забелязват и в козметиката на останалите модни гиганти.


Когато цъфнат бонбоните Когато цъфнат бонбоните Когато цъфнат бонбоните   Когато цъфнат бонбоните

Веднъж да свърши досадната зима, и ще бъдем бонбонени, примамливи, сладки!   

11 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay