FOREO и SPOTIFY стартират в партньорство 7 уникални плейлисти за всяко настроение

- Средно ежедневната рутина за грижа за кожата трае 23 минути и ако търсите перфектната музика за нея, FOREO и SPOTIFY имат решение за всеки! -

FOREO и SPOTIFY стартират в партньорство 7 уникални плейлисти за всяко настроение

Двете водещи световни марки FOREO и Spotify създадоха заедно перфектните 7 плейлисти за всеки ден и всяко настроение. Независимо дали търсите музика, с която да се отпуснете или да презаредите, благодарение на партньорството на FOREO и Spotify, е по-лесно от всякога да откриете подходящ плейлист. Освен това, какво по-хубаво от това да се наслаждавате на любимите си мелодии, докато се грижите за себе си и кожата си? 

Според проучване на FOREO и маркетинговата компания OnePoll, проведено сред 2000 души от цял свят, всяка дама отделя средно по 23 минути на ден за грижа за кожата си. Плейлистите са съобразени именно с това и съдържат двойно повече песни, за да предложат разнообразие и да направят максимално приятна всяка рутина.

Хипнотизираща музика от понеделник до петък

FOREO и Spotify са подготвили плейлисти за всеки ден и всяко настроение. Слушайте Moody Mondays, когато имате нужда от повдигане на настроение или вдигнете градусите и енергията си с плейлиста Thriving Tuesdays. В сряда  плейлистата Wednesday Wellbeing е подходяща за релакс и спокойствие. Но в четвъртъци градусите лесно могат да се вдигат с музикалната селекция Thirsty Thursdays. Fiesta Fridays пък е за моментите, когато се чувствате в парти настроение. А уикендът... уикендът е за вас. Съботите са за любов към себе си със Self-love Saturdays листата, а неделите – за грижа за себе си и заслужават да бъдат отпразнувани със стил и плейлистата Selfcare Sundays – слушайте и не забравяйте да се поглезите!

FOREO и SPOTIFY стартират в партньорство 7 уникални плейлисти за всяко настроение

Основна част в тази  рутина за грижа за себе си и то не само уикендите, а всеки ден, трябва да заема почистването на лицето. Тъй като през лятото всички се потим повече, дерматолозите съветват редовно миене на лицето дори най-горе около линията на косата – тази зона обикновено се пренебрегва, което може да доведе до пъпки по външните ръбове на лицето. Звуковите четки за лице като тези от серията LUNA на FOREO добиха особена популярност през последните години, както заради ефективността си, така и заради удобния си размер за пътувания. Последният модел LUNA 3 е умна силиконова четка, която ще почисти лицето ви в дълбочина само за няколко минути, отстранявайки 99,5% от всички замърсявания, себум и мъртви клетки. В същото време тя укрепва кожата, поддържа я в добра форма и я оставя ясна и чиста.

Всички листи на FOREO в Spotify ще откриете тук.

Допълнително ползи от музиката

Музиката вероятно е част от вашето ежедневие. Има я навсякъде, от радиото в колата до фоновата музика в магазините. Може дори да имате любима песен или вид музика, която ви помага да се отпуснете или да се почувствате по-добре. Като се има предвид това, логично е музиката да е важна за вашето благополучие и цялостно здраве.

Музиката може да има дълбок ефект върху нашето настроение, кръвно налягане и сърдечен ритъм. Може дори да промени начина, по който възприемаме болката. Има много начини, по които музиката може да допринесе за благополучието на всеки. Например музиката може да помогне за намаляване на стреса и безпокойството, да подобри настроението, да засили имунната система и дори да ни помогне да управляваме и понасяме по-добре болката. Освен това е доказано, че музикалната терапия е ефективно лечение за различни психични състояния, като депресия, деменция и болестта на Алцхаймер.

За да научите повече за най-бързо развиващата се марка в областта на технологиите за красота в света и да сте в крак с бъдещия растеж и иновациите ѝ, посетете сайта foreo.com или последвайте @foreo_official в Instagram. Продуктите на бранда могат да бъдат закупени също от notino.bg.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay