FOREO стартира кампания за Свети Валентин, вдъхновена от хита на Майли Сайръс „Flowers“

Новата песен на изпълнителката за любовта към себе си стана най-стриймваната песен само за една седмица в Spotify

FOREO стартира кампания за Свети Валентин, вдъхновена от хита на Майли Сайръс „Flowers“

Новото парче на Майли Сайръс "Flowers" се превърна в абсолютен хит като само за 1 седмица след излизането си сингълът бе слушан 100 милиона пъти в Spotify. Така песента подобри рекорда за най-много стриймвания в платформата за 7 дни, който досега се държеше от Адел. Новият хит за обичта към себе си не би могъл да се появи в по-подходящ момент – в навечерието на Свети Валентин, когато общественият натиск за перфектен партньор, перфектна връзка и перфектен подарък се засилва. Посланието на песента е и в основата на тазгодишната кампания за Свети Валентин на водещия skin-tech бранд FOREO #ICanLoveMeBetter. Кампанията включва както вдъхновяващи послания в социалните мрежи на бранда, така и специални оферти на foreo.com и notino.bg.

FOREO черпи вдъхновениe от новата песен на Майли Сайръс за кампанията си за празника на любовта в социалните медии, тъй като текстът ѝ резонира дълбоко с основните ценности и принципи на марката. FOREO вярва, че грижата и любовта към себе си е важна за воденето на здравословен начин на живот и с удоволствие застава зад Майли Сайръс, докато тя разпространява това силно послание.

FOREO стартира кампания за Свети Валентин, вдъхновена от хита на Майли Сайръс „Flowers“

Доказано е, че любовта към себе си крие много ползи. Тя помага за намаляване на стреса, изграждане на по-здравословни навици, прави ни по-продуктивни, повишава самочувствието ни и увеличава нивата на щастие. Песните винаги са имали силата да предизвикват емоции, да ни правят тъжни или щастливи, а някои от тях също могат да ни овластят, да ни направят смели и да ни накарат да повярваме в себе си. В този океан от песни винаги се е откроявал емблематичният хит от 1978 г. "I Will Survive" на Глория Гейнър. Тази песен се счита за Светия Граал на овластяването. Не особено дълго след излизането на песента "Flowers", самата Глория Гейнър публикува видео в Instagram и сподели: "Аз съм в Нешвил, работейки върху нова музика и току-що чух "Flowers" на Майли Сайръс за първи път... Тази нова песен носи факела на овластяването и насърчава всеки да намери сила в себе си, за да устои на трудностите и да процъфтява. Браво, Майли!"

FOREO стартира кампания за Свети Валентин, вдъхновена от хита на Майли Сайръс „Flowers“

Заедно с Глория Гейнър, FOREO поздравява всяка една Майли по света по повод тазгодишния Свети Валентин, и в кампанията си за празника призовава всички поставят себе си на първо място – "купете си цветя на Свети Валентин, напишете името си в пясъка, говорете със себе си с часове и си кажете всички онези неща, които другите не биха разбрали. Не забравяйте да танцувате, докато държите ръката си, и най-накрая, обичайте себе си по-добре отколкото всеки друг би могъл!", гласят постовете на бранда.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay