Foreo с най-големите досега отстъпки за Черен петък на своите най-емблематични продукти

Foreo с най-големите досега отстъпки за Черен петък на своите най-емблематични продукти

Шведската beauty-tech компания FOREO ще предложи до 50% отстъпка на най-продаваните си продукти този Черен петък. Това са най-неустоимите оферти за Черен петък в историята на марката, като намалени ще бъдат любимите на знаменитостите уреди на бранда, които могат ви накарат да се влюбите в кожата си още след първата употреба. Независимо дали искате да се поглезите с първокласен skin-tech уред, или да зарадвате любим човек с топ коледен подарък, с отстъпките за Черен петък на FOREO ще си гарантирате качество и спестени пари.  

Ексклузивно тази година, за първи път в историята на марката, офертата на FOREO за Черен петък ще включва революционното микротоково устройство BEAR. В допълнение суперзвездите на бранда LUNA 3 и UFO 2 също ще бъдат на специална цена. Така този Черен петък потребителите ще имат перфектната възможност да се сдобият с цялостната "6-минутната програма за премиум грижа за лице" на FOREO, която трите уреда осигуряват и да се поглезят в навечерието на идващите празници! Тези топ продукти са намалени и на notino.bg, което е още една лесна и удобна възможност за промо шопинг.

"Ние от FOREO ценим благосъстоянието на нашите клиенти преди всичко друго, затова искаме по време на сезона на подаръците да им предоставим възможността да закупят своите без стрес. Около 64% от купувачите споделят, че съжаляват за направените покупки по време на намаленията на Черен петък, като дрехи, таблети и телевизори са топ артикулите, които карат потребителите да се съмняват в решенията си. Доказано е, че продуктите на FOREO са страхотна инвестиция, като нашите най-дългогодишни клиенти споделят, че техните устройства все още работят безупречно и изглеждат като нови дори след 8 години на употреба, което прави продуктите на FOREO най-добрата лична инвестиция, за която няма да съжалявате", обяснява Борис Трупчевич, главен изпълнителен директор на FOREO

За да направи преживяването на своите почитатели възможно най-гладко по време на Черния петък, FOREO създаде "пищов", който разкрива най-желаните продукти на бранда, както и причините поради, които ще се влюбите в тях:

LUNA 3

Foreo с най-големите досега отстъпки за Черен петък на своите най-емблематични продукти

LUNA 3 e eмблематичната смарт четка за почистване на лице на FOREO за професионални резултати у дома. Тя е изцяло изработена от ултра мек хипоалергичен силикон и е оборудвана с T-звукова технология, която е запазената марка на бранда. "Т" в " T-звуков"  означава трансдермално, тъй като тези пулсации преминават през слоевете на кожата, стимулират притока на кръв и доставят кислород на повърхността, като същевременно премахват несъвършенства, натрупани в порите. Ексфолирането е от решаващо значение за добра рутина при грижата за кожата, но когато става въпрос за меката, деликатна кожа на лицето ви, със сигурност не трябва да се прекалява. Ето защо гамата LUNA на FOREO включва меки силиконови влакна, които гарантират, че получавате дълбоко, но нежно почистване, оставяйки вашата предпазна кожна бариера непокътната, като същевременно елиминира до 99,5% от натрупаните токсини (следи от грим, излишен себум и мъртви клетки). В допълнение към това, LUNA 3 има и анти-ейдж функции, тъй като задната ѝ страна разполага със стягащ масажен режим.

  • Промо цена на LUNA 3 за Черен петък: 199 EUR /  139 EUR 

BEAR

Foreo с най-големите досега отстъпки за Черен петък на своите най-емблематични продукти

BEAR на FOREO е микротоков тонизиращ уред за лице, който ще ви осигури подсилващ лифтинг на лицето за минути. С предстоящия празничен сезон, може да успеете да прикриете няколкото излишни килограми под коледния си пуловер, но лицето ви ще бъде на показ. BEAR ще ви даде 3-минутна тренировка за лице и то без капчица пот, уверявайки се, че ще сияете дълго след края на коледните празници! Компактното ръчно устройство на FOREO подмладява кожата и намалява появата на фини линии и бръчки. BEAR съчетава микротокова технология за по-стегната кожа с T-звукови пулсации за по-тонизирана кожа. За разлика от други подобни продукти на пазара, BEAR разполага с патентована анти-шокова система, което го прави най-безопасното микротоково устройство на пазара. 

  • Промо цена на BEAR за Черен петък: 299 EUR /  209 EUR 

UFO 2

Легендарното UFO 2 е наистина извънземен козметичен уред, който подхранва както тялото, така и ума. Компактното устройство съдържа четири революционни технологии. LED-светлинната терапия включва 8 различни честоти, всяка от които еднакво впечатляваща със своето действие. Например лилавата светлина озарява кожата, синята светлина премахва несъвършенства, а жълтата светлина успокоява възпаленията. Уредът също така съчетава термотерапия, криотерапия и емблематичните за бранда T-звукови пулсации, за да осигури резултати на професионално ниво само за две минути. FOREO предлага десет различни смарт маски с активни съставки, които могат да се използват с UFO 2 за хидратиране и тонизиране на кожата. Правенето на маски с помощта на UFO 2 подобрява нивото на влажност на кожата с 126% само след 90 секунди, като ефектът издържа до 6 часа. Също така UFO 2 е клинично доказано, че намалява значително появата на бръчки само за седем дни употреба. 

  • Промо цена на UFO 2 за Черен петък: 279 EUR /  195 EUR 

Останалите атрактивни оферти на FOREO за Черен петък включват:

ISSA 2

С ISSA™ 2 вашето търсене на перфектната четка за зъби приключи. Зареждащата се електрическа четка за зъби на FOREO създава все по-бели и по-ярки усмивки. Благодарение на Sonic Pulse технологията, тя съчетава микро почистване и уникална хибридна глава на четката за премахване на плака, петна и предотвратяване на натрупването на зъбен камък и кариеси. Вътрешните PBT полимерни влакна на главата на четката премахват натрупването на плака, докато външните ултра-меки силиконови влакна нежно масажират венците и възпрепятстват прекомерното миене, предотвратявайки отдръпването на венците и увреждането на зъбния емайл.

  • Промо цена на ISSA 2 за Черен петък: 149 EUR /  75 EUR 

ESPADA 

Foreo с най-големите досега отстъпки за Черен петък на своите най-емблематични продукти

ESPADA е вашето най-добро оръжие срещу акне. Неговата неинвазивна технология елиминира бактериите, причиняващи комедони, и помага за предотвратяването на появата на нови пъпки за безупречна кожа. Безопасен и лесен за използване в комфорта на вашия дом, ESPADA е професионално устройство за лечение на акне със синя светлина, изработено от медицински силикон, което съчетава свръхмощна технология за синята светлина с T-звукови пулсации за справяне с бактериите, причиняващи акне в дълбочина под повърхността на кожата. Лекият му дизайн и дълготрайното зареждане го правят чудесен за пътуване, защото никога не знаете кога може да се появи пъпка.

  • Промо цена на ESPADA за Черен петък: 104 EUR /  52 EUR 

За повече информация посетете www.foreo.com/black-friday.

За FOREO

Шведският козметичен и технологичен бранд FOREO предлага нови стандарти за красота и грижа: от серията LUNA – устройства за почистване на лице, награждавани десетки пъти, през продуктовата линия UFO, която въведе изцяло нов начин за нанасяне на продукти за лице, до ISSA, която стои зад преоткриването на четката за зъби. Подходът е дързък – марката не просто подобрява съществуващите дизайни – FOREO Швеция ги разрушава и ги рестартира из основи, като гарантира, че най-добрите продукти не са привилегия само за хората с високи финансови стандарти. FOREO насърчава увереността – когато се чувстваш добре, изглеждаш добре, и мисията е изпълнена! Дебютът на FOREO на пазара е през 2012 г. и в момента брандът присъства в 77 страни в света, като продължава да се разраства.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay