Маските с тези натурални продукти ще запазят кожата Ви завинаги млада!

Мечтата на всяка жена!

Маските с тези натурални продукти ще запазят кожата Ви завинаги млада!

Кой не би искал вечно млада и еластична кожа? Мазането със скъпи кремове не е е единственият начин да я постигнем! Освен ежедневните грижи за нея, пазенете от прекомерното излагане на слънце и яденето на качествена храна, е добре да си правите маски с натурални продукти. 

Маска с домати - Прави се веднъж седмично за 20 минути. Резените доматчета се подреждат върху лицето. Това ще направи кожата Ви по-хидратирана, мека и млада. Ако имате възпаление на кожата, разтривайте доматения сок върху лицето си. 

Маска с картофи - Сложете един картоф, нарязан на шайбички, върху лицето си. Правете процедурата всеки ден по 15 минути. Тази маска е идеална против бръчки.

Маска с лимон - Чрез нея ще успеете да избелите кожата си и да изчистите старческите петна по кожата си, ако са започнали да се появяват такива. 

Маска с краставици - Ефективно средство за лечени на акне. Също така поддържа жизнеността и младостта на кожата. 

Маска с мед - Той подмладява кожата и ускорява процеса на регенерация на клетките. Ако се използва редовно, mоже да премахне дори дълбоките бръчки. 

Маска с кокосово масло - То подхранва, овлажнява и стяга кожата. Оставете маската на лицето си не повече от 5 минути.

Маска със зехтин - Той овлажнява и придава кадифена мекота на кожата. 

Маска с масло от шипка - То е  еликсир на младостта. Ако се използва редовно, то може да отстрани бръчките под очите, както и всякакви други признаци на стареене. 

Маска със захар - Тя нежно почиства и подхранва лицето. Тя премахва мъртвите клетки на кожата, което я прави мека, гладка и лъскава. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay