"Hello Sunny" - ползите от хайвера съчетани с морски специалитети в козметиката Caviar & Marine Therapy

"Hello Sunny" - ползите от хайвера съчетани с морски специалитети в козметиката Caviar & Marine Therapy

Първата серия продукти, базирани на супер храната мед, с която новата козметична марка BioApteka се представи пред българските потребители, през октомври 2018 година, бе Honey Therapy. Така компанията Bilka Lifestyle Ltd постави началото на концепцията за използването на общо известните полезни свойства на супер храните, като естествено природно средство за здраве и красота.

Година и половина по-късно, в началото на лятото, компанията представя новия си "шедьовър"– Caviar & Мarine Therapy – козметични продукти, създадени на основата на уникалните ползи от ХАЙВЕРА , в съчетание с хитови морски специалитети. Серията продължава философията на компанията да създава козметика, вдъхновена от богатството на естествените природни съставки в унисон с най-новите научни постижения на науката.

Черният хайвер е не само скъпо и гурме ястие, на което се наслаждаваме в специални случаи в комбинация с качествено пенливо вино. Производните от него екстракти са също толкова полезни за кожата и косата, когато се използват и като основен компонент в козметиката. Не случайно наричат хайверът «ембрион на нов живот! С магическа сила заличава признаците на времето от кожата и възстановява естествената еластичност и блясък. Истински «еликсир на младостта» за кожата и косата! Състои се от 27% протеини и високо съдържание на минерали (главно калий, натрий, калций, желязо и фосфор), витамини A, E, D и F, както и вит. К.


"Hello Sunny" - ползите от хайвера съчетани с морски специалитети в козметиката Caviar & Marine Therapy

"Формулата на младостта" е обогатена, като към екстракта от черен хайвер са добавени и други ключови съставки, подчинени изцяло на природните универсални средства за поддържане на здравето и красотата: anti-age съставка Sealift – екстракт от червени водорасли с подмладяващо действие; Колаген – за бърза регенерация на клетките; екзотични натурални масла от Макадамия, Авокадо, Сусам; Витамин Е, Глицерин. Кератин и Д-пантенол, при козметиката за коса - хидратират и подхранват.

Подходящо подбраните "екзотични коктейли" осигуряват ефективна защита на кожата и косата, като ги предпазват през целия ден от неблагоприятното въздействие на околната среда. Комбинациите от активни съставки действа като мощен антиоксидант, който стимулира обновяването на клетките, тонизира и витализира. Постига се оптимална хидратация – задържа се естествената влага и успешно се бори с процесите на стареене.

При продуктите за устна хигиена, комбинацията от колоидно сребро и екстракт от морска сол, изключително ефективно почистват, възвръщат естествената белота на зъбите, защитават венците и оставят продължителен свеж дъх.

Портфолиото на Caviar & Marine Therapy се състои от 12 продукта, създадени изцяло на основата на коктейл от екстракта от хайвера от сибирска есетра и добре подбрани морски специалитети. Гамата включва продукти в категориите: грижа за лицето (дневен и околоочен крем, гел скраб, тоник), грижа за тялото (крем за ръце, душ гел, емулсия за тяло, антицелулитен гел), грижа за косата (шампоан и балсам) и орална хигиена (паста за зъби и вода за уста).

Серията продукти Caviar & Мarine Therapy се отличават с ефективни формули, приятни за употреба текстури, завладяващи аромати, луксозни опаковки. Изключително качествени продукти, които се предлагат на потребителите на достъпна цена - "достъпен лукс"!

Новата серия на Bioapteka стартира комуникацията си със закачливото послание "Hello, Sunny!” - естествен поздрав към дългоочакваното и животоспасяващо слънце, своеобразна покана към всички потребители, отговорни не само към храните, които консумират, но и към себе си в грижата за тялото, кожата и косата си.

"За нас е удоволствие, след успешното въвеждане на първата серия на "BioApteka”, наричана вече от потребителите "медената серия", да представим нашата нова, висококачествена, бляскава "слънчева серия" BioApteka Caviar & Marine Therapy. Продуктите са базирани на супер храната - ХАЙВЕР и коктейл морски специалитети, които съдържат изобилие от ценни протеини, микроелементи, незаменими аминокиселини и витамини. Това е едно истинско "гурме" за кожата и косата и слънчева терапия за тялото, лицето и душата!

Сигурни сме, че ще отговорим на нуждите на нашите потребители, които в тази несигурна и стресова ситуация, ще оценят стойностната и ефективна козметична грижа. Вярваме, че посланието на серията "Hello Sunny!” в тази напрегната среда ще приближи усещането за слънце, море, красота и свобода.

Да си пожелаем успех!", споделиха от Bioapteka.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay