Как да се грижим за ръцете си през студените дни

Цел : красиви ръце през зимата

Как да се грижим за ръцете си през студените дни

Състоянието на ръцете ви зависи от грижите, които полагате за тях. Студът през зимата влияе неблагоприятно на кожата и ноктите на ръцете, затова трябва да отделяте повече време в козметични процедури.

 

Кожата от горната страна на ръцете е чувствителна и лесно се уврежда, а дланите нямат мастни жлези и от студа стават сухи и груби. За да запазите хидробаланса на ръцете си, винаги след миене ги масажирайте с овлажняващ крем. Това ще помогне на кожата да остане мека и нежна.

 

Грижата за ноктите ви също е от значение, ако искате красиви ръце. Начупените и захабени нокти правят лошо впечатление и могат да развалят ефекта от цялостния ви външен вид.

 

Ходете на маникюр поне един път месечно. По този начин ръцете ви ще изглеждат добре, а и това ще ограничи появата на проблеми, свързани с ноктите. Те ще спрат да се разслояват и чупят лесно. Може да използвате и заздравител, който ще ви гарантира здрави нокти.

 

Важно е да не забравяте да носите ръкавици през зимата. Те предпазват ръцете ви от студа, а и могат да бъдат красиво допълнение към вашия тоалет.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay