Кои бижута са подходящи за носене през лятото?

Кои бижута са подходящи за носене през лятото?

Обсъдихме тенденциите при облклата, чантите и соатналите аксесоари, но все пак толетът никога не може да напълно завършен бе зпшодходящи бижута. Наближаващото лято ни предоставя възможност да се поразвихрим в избора на различни визии, така че е време да разберем кои тендеенции при бижутата са подходящи са предстоящите слънчеви дни:

Гривни с перли

 Гривните с перли са елегантни и класически и могат да добавят стил и изтънченост към вашето облекло, дори и през лятото. Изберете гривна със свеж дизайн и по-леки перли, която да комбинирате с летните си аутфити.

Цветни гривни

 През лятото е забавно да носите гривни с ярки цветове и забележителни мотиви. Изберете гривни с естествени камъни или цветни перли, които ще придадат свежест и жизненост на визията ви.

Дълги обици

 Дългите обици са стилна и модерна опция за лятото. Изберете обици със свежи дизайни, като капки от цветен камък, перли или естествени материали като дърво или корали. Те ще допълнят вашата визия и ще създадат интересен акцент.

Нежни колиета

 За лятото е хубаво да се носи колие, което е деликатно и елегантно. Изберете нежни верижки със семпъл дизайн и дребни прикачени елементи, като малки перлички или плочки с инкрустирани камъни.

Пръстени със свежи камъни

 Пръстените с ярки и свежи камъни са отличен начин да добавите цвят и стил към ръката си през лятото. Изберете пръстени с камъни като тюркоаз, корал, аметист или цитрин, които ще придадат жизненост и блесък на вашите пръсти.

Анклети

Aнклетите са тънки верижки или гривни, които се носят около глезена. Те са стилна и ефирна добавка към вашата летна обувка и открити крака. Изберете анклети с деликатни елементи като мъниста, перлички или символи, които да допълнят визията ви.

Шарени чокъри

Чокърите са кратки верижки или гривни, които се носят около вратата. През лятото може да изберете шарени и забавни чокъри, които да се комбинират с летните си тоалети. Играйте с ярки цветове, различни материали и декорации като камъни, пискюли и кристали.

Плажни гривни

Ако планирате почивка на морето или плажна дестинация, плажните гривни са перфектни за лятното настроение. Изберете гривни със водоустойчиви материали и декорации като миди, корали и раковини.

Слънчеви очила с блясък

Не забравяйте да добавите стилни слънчеви очила към визията си през лятото. Изберете модел със свеж дизайн и бляскави акценти, като камъни, златисти елементи или огледални стъкла. Те ще ви защитят от слънцето и ще придадат изтънченост на вашата външност.

Брошки с цветя

Брошките с цветя са игрив и живописен аксесоар, който може да прикрепите към дрехите, шапката или чантата си. Изберете брошки с дизайн на цветя в ярки цветове или с комбинации от различни материали като текстил, емайл или перли.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay