Кои са най-забавните зодии?

Вижте кои са трите знака, които могат да ви развеселят на мига - всеки по своя начин

Кои са най-забавните зодии?

Сигурно познавате някого, който сякаш е опериран от чувство за хумор - винаги е сериозен и не разбира повечето ви шеги. Е, днес ще си поговорим за неговите най-големи врагове. Хората, които са способни всяка секунда да измислят нещо находчиво, забавно и доста оригинално.

Те могат да бъдат душата на компанията, когато се отпуснат. Тоест почти винаги! Вижте кои са трите зодии, които денонощно се заливат от смях, като развеселяват и околните, колкото и да са намръщени те.

Дева
Представителите на този знак искрено се забавляват на всичко в този живот. Те са способни да намерят смешното дори в напрегнати ситуации.

Техните близки често ги смятат за лекомислени, но за Девите тези обвинения са поредният повод за шеги. Понякога има обидени от тяхната широка усмивка, но може би всички трябва да прихванат малко от начина, по който Девите възприемат света.

Жизнерадостният им смях се носи, където и да идат. Не очаквайте от тях да цензурират чувството си за хумор в името на установените порядки - те определено са над тези неща.

Риби
Тази зодия е сред най-всестранно (или само странно?) развитите в целия зодиак. Рибите винаги се усмихват загадъчно и никой никога не знае какво точно им минава през главата. Защо са сред най-забавните ли? Заради ненадмината им тънка и елегантна ирония, която често се трансформира в сарказъм.

Рибите обичат необикновените шеги - тяхното чувство за хумор не би могло да бъде разбрано от човек с малко умствен багаж. Те обикновено не се смеят на очевидното, защото е под нивото им, но обожават заплетените и неясни шеги.

Въпреки това, сред своите близки и приятели представителите на тази зодия се славят като много, ама много забавни. Ако попаднете на шегуваща се Риба, не бързайте да й се сърдите - може би просто не сте схванали защо това, което е казала, е наистина смешно…

Овен
Рогатата зодия се слави с песимизма си. Овните виждат предимно лошите неща на този свят. Може би като защитна реакция на тяхното отношение към нещата, те са развили способността си да се подсмихват и в най-неприятните ситуации.

Техният черен хумор е очарователен - когато някой попадне в компанията на забавен Овен, той не знае да плаче ли, или да се смее. Те нямат задръжки, що се отнася до темите, които използват, за да изграждат шегите си.

Боравейки умело с думите, те са способни да пречупят реалността през своята смешна призма. Това обаче се случва, само когато те решат - ако се заинатят, могат дни наред да не кажат абсолютно нищо смешно.

Ако астрологията представлява интерес за вас, всеки ден качваме нашия дневен хороскоп. Станете част от Jenite.bg във Facebook!

45 11
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 24.06.2014|10:55
Стана ми ясно...
2
Не е посочен 23.06.2014|19:56
И моята липсва.
1
Не е посочен 23.06.2014|14:55
Моята не е сред тях.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay