Pink Vicky

Виктория не обича само черно

Виктория Бекъм е една от най-стилните и добре облечени жени на планетата. И дори тези, които не я харесват, не могат да отрекат това.

Тя не се облича по последен писък на модата, а го диктува. Винаги елегантна и обикновено в черно. Пош обаче има и друг любим цвят, освен него и той е розовият.

Напоследък спайската замени тъмните тонове с по-ярки цветове.

Явно раждането на малката Харпър се отрази добре на Вики и нейното настроение, което повлия за една по-свежа палитра в гардероба й, макар че връщайки лентата назад, забелязваме, че г-жа Бекъм и преди е залагала на пинк визията и всъщност много й отива.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 14.10.2011|09:07
Тази розова статия ме подсети за клипа на Бионсе към песента "Check On It", който е изцяло в розово. Поздрав за всички любителки на розовия цвят. http://www.youtube.com/watch?v=Q1dUDzBdnmI&feature=related
2
Не е посочен 12.10.2011|17:11
Виктория е красива каквото и да облече. Розовото и черното обаче са нейните цветове, в тях тя изглежда най-уверена и секси. Може да звучи странно от жена, но Бекъм е истински късметлия!
1
Не е посочен 12.10.2011|16:46
Определено й е любим! В новата й колекция от рокли един от основните цветове е именно бонбонено розовото, даже няколко пъти мярнах Вики в тоалети с този цвят – било в комбинация с любимото черно или пък с котешки щампи, че и г-жа Коул се вмъкна в дълга вечерна рокля от официалната колекция за сезон пролет-лято 2012 на Виктория в розово с голям цип на гърба, с което смая всички. :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay