Vogue без Кейт на корица

Принцесата все пак не прие примамливото предложение на модната библия

Съпругата на принц Уилям Катрин или както си я знаем преди да стане принцеса – просто Кейт, все пак е отхвърлила възможността да се снима на корицата на американския Vogue, защото не смятала, че това е подходящо.

Както вече ви разказахме
,
29-годишната херцогиня, която се омъжи за принц Уилям през април, бе помолена от редакторката Анна Уинтър да се снима за корицата на списанието, но Кейт отхвърлила предложението, защото ролята на модна икона не й се нравела. В което ние, разбира се малко се съмняваме, предвид строгия етикет на Двореца, което е най-вероятно причината за отказа.

"Уилям и Кейт смятат, че ще е неправилно тя да се представя като модна икона. Не това е тяхната задача и те приемат много сериозно кралските си задължения", съобщи източник пред сайта "E! News".

Катрин се притеснявала и да разочарова бабата на Уилям кралица Елизабет II, тъй като знаела, че тя няма да одобри идеята.

В крайна сметка Анна Уинтър не успя да убеди Кейт, макар и с помощта на известния фотограф Марио Тестино, който снима кралската сватба на Уилям и Кейт и Vogue няма да има честта да блесна на първа страница с красивата Кейт.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 11.10.2011|14:07
Намирам Принцеса Кейт за особено очарователна млада дама, която тепърва ще печели все повече поклонници сред англичаните, известни с консервативните си разбирания. Кейт ще им даде онова, което им липсва, откакто загубиха Даяна.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay