Американските музикални награди приветстват Адел

Британската певица получи най-много номинации

Американските музикални награди приветстват Адел

Тази година е късметлийска за нашумялата британска звезда Адел. След като на пазара излезе втория ѝ албум "21", нейни песни оглавиха не една и две класации, а парчета, като "Rolling In The Deep" и "Someone Like You" се превърнаха в едни от най-големите хитове в момента.

Затова не е изненада, че певицата получи най-много номинации за тазгодишните Американски музикални награди - цели четири. Те бяха оповестени в Лос Анджелис от Ники Минаж и Питбул, научаваме от Асошиейтед прес и Ройтерс.

Адел е номинирана за изпълнител на годината, любима поп/рок изпълнителка, възрастен съвременен изпълнител и любим поп/рок албум за "21". Последният е най-продаваният в Щатите за тази година.

Тейлър Суифт, Лейди Гага, Лил Уейн, Кейти Пери, Риана и "Бенд Пери" са с по 3 номинации, а Бионсе, Бруно Марс, Крис Браун, Джейсън Олдийн, Кание Уест, LMFAO, Ники Минаж и Питбул - с по две.

Церемонията по връчването на Американските музикални награди ще се състои на 20 ноември в театър "Нокиа" в Лос Анджелис. Кейти Пери и Питбул са първите изпълнители, за които е потвърдено, че ще пеят на церемонията.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 02.11.2011|08:29
Адел е невероятен човек и певица със забележителен глас. Рядко имаме възможност да попаднем на певица, която не само че сама пише песните си, но влага и толкова страст и отдаденост в изпълненията. Жива легенда!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay