Андрогенен модел и Зомби бой заедно

Те са заедно в различията си

Хелоуин е може би единственото време в годината, когато момчето-момиче Андрей Пеич и зомбито Рик Генещ не биха предизвикали вторачени погледи, съпроводени от шушукания и коментари. На празника на Вси Светии, когато всички се маскират, те биха изглеждали "нормални" с дегизировката, която носят 7 дни в седмицата, 12 месеца в годината. Дегизировка, която всъщност е обичайният начин, по който изглеждат.

Нетипичните модели
се хващат ръка за ръка в рекламната кампания на бразилската модна къща Auslander. Зад камера е фотографът Marcelo Krasilcic, а снимките са за пролетната колекция на марката.

26-годишният Рик Генещ, познат като Рико Зомбито, е един от най-татуираните хора в света. Участва в клип на Лейди Гага, а от мъжката модна марка
Thierry Mugler го избраха за лице на линията си "Аnatomy of change".

Андрей Пеич пък е познат в модните среди с женственото си излъчване. Жан-Пол Готие пръв съзира в 20-годишното
момче потенциал да представя не само мъжки облекла. Андрей прави дамския си дебют в колекцията на Готие за сезон Пролет/Лято 2011.

Вплели пръсти, прегърнали се, полуголи до кръста, сега заедно с Auslander двамата празнуват различията си. Със света ги свързват дрехите.

 

36 14
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 31.10.2011|17:16
Същински хамелеон, честно казано и като мъж не би изглеждал никак зле! Да не говорим, че слага голяма част от манекенките в малкия си джоб с това излъчване и черти. Доколкото знам още не си е правил операция за смяна на пола, би го направил единствено ако му обещаят място във Victoria's Secret. :) Трудно ми е да си го представя до Миранда Кер, но пък има по-женствено излъчване от Жизел...
1
Не е посочен 31.10.2011|15:47
Андрей Пеич като момиче изглежда адски добре. Гледала съм ѝ снимки по бельо, от които съдя, че си е правил/а операция за смяна на пола. Това е ок, но защо обявява пред обществеността ,че е била момче. Бас държа, че това не е била негова/нейна идея, а на някой моден диктатор, който търси скандалността и провокацията.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay