В тунела с Линдзи

Линдзи Лоън с нови горещи снимки

В Интернет плъзнаха снимки от новата фотосесия на необузданата холивудска звезда Линдзи Лоън. На тях виждаме актрисата, заедно със Спенсър Фолс, в доста интимни и провокативни пози, а виновник за добрите фотоси е приятелят на Линдзи - небезизвестният фотограф Тайлър Шийлдс.

 

Всъщност на снимките не виждаме нищо ново. Все същия комерсиализиран лош поглед и сексуални желания излъчват и двамата, превъплъщавайки се в ролята на млада влюбена двойка.

 

Фотосесията е вид спасение за Лоън. По този начин тя показва, че е решила сериозно да засили кариерата си в положителна посока и да изчисти спечеленото си име на "пропаднало момиче", което се занимава само с наркотици и кражби.

 

Припомняме, че до края на месец юни /цели 84 дни/ звездата беше подложена на домашен арест и наказана на 480 часа социален труд. Причината - опитът за кражба на огърлица за 1700 евро. Е, дали една "скандална" фотосесия ще успее да измие мръсната слава за актрисата не знаем, можем само да гадаем, че... няма.

8 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 19.07.2011|11:55
Стига с този песимизъм. Явно Линдзи иска да покаже на всички, че въпреки глупавите си постъпки иска да се промени и се е взела в ръце. Дано наистина се промени и спре да прави глупости, за да не си съсипе живота. Пожелавам ѝ успех! Снимките са много хубави, а тя е чудесна!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay