Ирландският чар на Колин Фарел

Той няма нужда от алкохол, а най-добрият му приятел е на три години

Ирландският чар на Колин Фарел

Цигара след цигара, големи глътки спиртно опиянение и открито възхищение към случайните сексуални взаимоотношения. Дни без задръжки, такива са тези на Колин Фарел. Виждаме необуздания му ирландски характер и наравно с него отличителната детска откровеност в интервю за TheTalks. Но дали Колин продължава да поддържа репутацията си на лошо момче и до днес, или промяната е разтърсила цялата му личност, прочетете сами.

Промени ли вярата личните ти нагласи в живота?

Вярата е много важна. Тя се появява в онзи момент, когато яздиш кон и искаш той да поеме наляво, точно затова поглеждаш натам, накланяш се и наистина конят поема в желаната посока. И при хората е така -  винаги, когато се концентрираш над нещо, поемаш своя път към него, след като си повярвал в това. Вярата е всичко, тя е движещата сила.

Вярваш ли в приказки?


Вярвам в абсолютно всичко! Животът е магия, с всичките си славни моменти и трагедии. И ако започнеш да се вкопчваш във всяко едно събитие, да го разгадаваш, значи си напълно луд. Няма смисъл, всичко е просто. Изживей го.

Може би се тревожим твърде много?


Именно. Просто сме прекалено заети със своето съществуване, работа, вечни състезания, дрехи и стил, коли и имоти. Сещате се, ежедневните глупости. Хубаво е да се оставим на въображението си и да погледнем живота по-различно, като магически феномен. Да се оставим да ни завладее, а може би след това отново ще се върнем към ежедневието, но този път с различни нагласи.

Смяташ ли, че хората, които живеят в малкия град, не са толкова засегнати с проблемите на непрестанно ангажирания човек?


Мисля, че в малките градове хората са един вид по-различно общество. Техният живот си прилича, те не са просто единици, които не се познават. Не казвам, че е лошо, но според мен в голямата джунгла имаш повече възможности да изразиш своята индивидуалност, да се концентрираш в собственото си развитие. Все пак всеки сам си избира къде да живее, по какви пътища да поеме.

Какво мислиш за пиенето днес?

Вече нямам желание да се напивам като преди. Тогава го правех за удоволствието, но това е нещо, без което определено мога да живея. Явно съм си късметлия. Просто спрях да изпитвам желание да пия и изобщо дори не усещам липсата на алкохол.

Разкажи за превръщането ти в баща. Промени ли се като човек, какви са днес нагласите ти към живота?


Всъщност не смятам, че бащинството променя човека. Ти си това, което си, със своите собствени разбирания и толкова. Убеден съм, че съм абсолютно същия човек както преди раждането на детето ми.

Не са много хората, които ще се съгласят.


Ала наистина животът ти не се променя! Може да използваш детето като причина за промяна, може би така направих и аз. Три години съм баща и в началото си мислех: "Толкова ли е хубав животът ми, че не искам да повярвам, че може да се промени? Ще се появи едно малко същество, а за него ще бъда най-великият на света. Не просто баща, а приятел." Но аз съм си аз, разбирате ли, просто имам нов най-добър приятел.

Появиха ли се някакви тревоги, когато стана татко?

Светът винаги е бил супер опасно място, но мисля, че успявам да осигуря безопасна среда за детето си. Страхът е невероятно мощна сила, която със сигурност не бива да се превръща в разрушителна. Просто гледам да не се вманиачавам, опитвам се да направя всичко възможно за сигурността на сина ми.

Постоянно си зает - работиш през цялото време и отглеждаш детето си. Как балансираш нещата?


Щастлив съм с ежедневието си. Имам къща в Ел Ей и апартамент в Дъблин, където ходя основно по празниците. Искам синът ми да чува ирландския акцент около себе си, не трябва да забравя откъде идваме. Посещавайки тези две места, намирам баланса и за себе си.

30 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 24.08.2011|13:58
хахах, мамин сладък
1
Не е посочен 24.08.2011|13:50
Любимеееец! Обаче ей тая снимка ми е най-любима - http://www.cinemablend.com/images/news_img/26228/Colin_Farrell_s_Best_Role_26228.jpg хахаха
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay