Мадона в комикс!

Мадона е навсякъде. Дори там, където никой не е очаквал да се появи - на страниците на нейния личен комикс

Звездата ще получи 32 страници, посветени на живота ѝ, от компанията Bluewater Productions Inc. и по този начин певицата става поредната известна личност, която намира място в поредицата "Female Force".

 

"Целта ни е да покажем малко познатите случки и влияния, превърнали Мадона в този феномен, който тя е и до днес, повече от четвърт век, откакто се е качила на сцената", обяснява вицепрезидентът на компанията Джейсън Шулц.

 

Изданието, което ще излезе през август на цена от 3,99 щатски долара, е написано от С.У. Кук и е нарисувано от Майкъл Джонсън. Историята в комикса ще проследи трансформацията на Мадона от непозната певица в артист с мултимилионни продажби.

 

"Повечето поп звезди дължат много на тази жена. Всички неща, които е направила в живота си, са просто изумителни. И имам странното усещане, че това е само началото", казва Кук.

 

Изданието за "материалното момиче" става част от голяма колекция на същото издателство. Предишни героини в комикса "Female Force" са били Бети Уайт, Мишел Обама, Барбара Уолтърс, Сара Пейлин, Маргарет Тачър и др.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 28.06.2011|09:14
http://novinar.bg/data/2011-06-26/20110626_0031_330X260.jpg Това ще е корицата на комикса за Мадона. Със сигурност ще бъде интересен, тъй като живота ѝ е изключително вълнуващ. Дано по някаква причина стигне и до България, много ще се радвам ако имам възможност да си го купя.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay