Волята води до успех. Ето и доказателството

Винаги модерно: да си във форма!

Поглеждаме ги и започваме да се чудим как са постигнали тази привидна перфектност. Ходещи съвършени същества, от глава до пети. Бляскави дрехи, сияйна кожа, а телата им... изваяни до най-малкия детайл. Всъщност истината е само една – силна воля!

 

Това са три холивудски легенди, вдъхновяващи и инспириращи. Те разкриват как успяват да избягат от капана на вкусните изкушения, и какви са храните, които присъстват в ежедневното им меню.

 

Мадона и нейните тайни

Въпреки че е на 52 години, материалното момиче изглежда зашеметяващо. Тя е вманиачена в добрия външен вид и хармоничното взаимодействие между душата и тялото. Тайната ѝ: Ащанга йога.

 

Мадона не може да бъде видяна често да се храни в ресторанти, поради простата причина, че не обича храната, която не е приготвил личния й готвач. Според нея да ядеш храна, която нито знаеш как е сготвена, нито какво наистина съдържа, си е истинско престъпление срещу организма.

 

Диетата ѝ включва чиста органична храна, боб, зеленчуци, риба и определени видове месо.

 

Джесика Алба и скритото ѝ оръжие

 

Израстването сред пълнички роднини е основната причина за страха на Джесика от напълняване. Поради тази причина тя тренира седем дни в седмицата, по 45 минути. Тренировката ѝ се състой от 15 минути бягане на пътеката, 50 скока, последвани от същия брой коремни преси, а за финал – упражнения за рамене, бицепс и трицепс.

 

Здравословното хранене на Джесика включва основно плодове и зеленчуци, чисто пилешко месо, риба, яйца и извара.

 

Нейно основно правило е да не пропуска закуската. Избягва и десертите, а ако иска да се поглези с такъв, залага на шоколад или ягодово кисело мляко.

 

Джей Ло и нейните начини да бъде съвършена

 

Тя е от онези щастливки, надарени с изваяни форми по рождение. Дженифър е убедена, че за всеки човек съществува перфектният хранителен режим, просто трябва да го намерим. Не трябва да се страхуваме да опитваме, само така ще открием правилните за тялото и формата ни храни.

 

Джен признава, че също като нейните холивудски колеги, тя се старае да изглежда винаги перфектно. Затова и набляга на здравословните хранителни варианти. Не пие и не пуши.

 

Когато е наддала някое и друго кило и желае да отслабне, забравя за високо въглехидратните храни. Съпругата на таланта Марк Антъни не е почитателка на усилените тренировки, понякога набляга на йога, друг път на кардио упражнения, или пък на вдигане на тежести. Но това никога не се случва редовно, по скоро рядко – за тонус.

 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay