Сексапилната Маша

Освен спортна звезда, тя безспорно е и секс-символ

Сексапилната Маша

Тя е с перфектна фигура и огромна банкова сметка. Тя знае що е то дисциплина и умее да следва целите си. Тя се казва Мария Шарапова и като всяка жена има своите тайни за перфектна визия.

Красивата рускиня в момента участва в едно наистина значимо тенис събитие – Откритото първенство на САЩ, или другояче казано, US Open. Шарапова е печелила грандиозното състезание през 2006 г. След победата ѝ в четвъртък срещу представителката на Беларус Анастасия Якимова, Мария показа на всички, че е твърдо решена да се представи и тази година на ниво в престижния турнир. За съжаление още следващия мач, тя отпадна от основната схема.

Това не означава, че рускинята ще се откаже от призванието си, даже напротив. Тя неколкократно е показвала целеустременост и вероятно има още какво да покаже на своите фенове.


Освен спортна звезда, Мария безспорно е световен секс-символ. Перфектната си фигура дължи на упоритите тренировки по тенис. Редовното движение на корта е невероятна тренировка за цялото тяло, както разказва 24-годишната красавица. За нея това е забавно и социално занимание. Доста доходоносно също, бихме добавили ние, с оглед на близо 14-те милиона долара, които е получила от наградни фондове.

Чаровната блондинка не крие, че тенис-кариерата ѝ изисква огромни жертви. Тя никога няма да има обикновен живот. Дните ѝ преминават в тренировки, а когато не е на корта, пътува до различни точки по света. Трудно намира време да разглежда – тя не е турист, а отдаден професионален състезател.

Тенисистката, въпреки здравословните си проблеми, заради които претърпя спад в кариерата, е търсено рекламно лице на водещи световни марки. Prince и Canon я снимаха за своите кампании, а договорът, който Мария подписа с Nike през 2010 г. ѝ гарантира приход от 70 млн долара през следващите осем години.

Що се отнася до храненето, Мария Шарапова признава, че не си позволява да хапва сладкиши, особено когато участва в турнири. Тоест през цялата година. За сметка на това пие чай "на корем", като вместо захар, в чашата слага лъжичка сладко – така го правят в Русия. Иначе диетата ѝ е съобразена с натоварването, на което е подложена. Тя не може да си позволи своеволия дори по този параграф.

Сигурно ограниченията си заслужават. 188-сантиметровата красавица е определяна от сп. "Maxim” за най-гореща спортистка на годината, и то няколко години поред. Ако в историята на Шарапова сте намерили своята мотивация да се пораздвижите на корта, не ви трябва много сериозна екипировка. Започнете с каквато и да е ракета, но задължително си намерете сексапилна поличка за тенис.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 07.09.2011|09:12
Мария Шарапова е много красива жена и отлична тенисистка. Женската тенис асоциация (WTA) класира Шарапова като Световната № 1 четири пъти. За първи път това стана на 22 август 2005 г. и последно озаглави тази класация за четвърти път на 19 май 2008. Все още нищо не е изгубено и нищо чудно да я видим още веднъж на върха.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay