Тя е в музиката и музиката е в нея

Никол Шерцингер за списание "Vegas"

Никол Шерцингер грее от ноемврийската корица на списание "Vegas".

В интервюто певицата, която е съдия в американския X фактор, говори за мечтата си да бъде на голяма сцена, за феномена "The Pussycat Dolls" и за дебютния ѝ самостоятелен албум. Разказът продължава с емоционалните моменти в X фактор и е придружен от убийствени снимки! В него няма излишни пикантерии относно личния живот на R'n'B дивата и скорошната раздяла с Люис Хамилтън.

Звездата признава, че от шестгодишна иска да прилича на единствената Уитни Хюстън. "Винаги съм знаела, че искам да стана певица или танцьорка, просто да съм на сцената. Музиката и танцът са в кръвта ми. Знаех какво искам да правя, но не и как точно ще се случи. Силната ми вяра ме заведе под светлината на прожекторите" споделя Шерцингер пред
"Vegas".

Дебютният
ѝ албум "Killer Love" е вдъхновен от една наистина луда любов и разбитото сърце на певицата след нея. Дали изпълнителката визира отношенията си със състезателя от Формула 1 обаче остава загадка. Само ще кажем, че "Killer love" е издаден на 18 март 2011. Предстои преиздаването му на 14 ноември в Европа, а официалният му дебют в САЩ е на 6 декември.

Колкото до съдийството в Х фактор, 33-годишната певица споделя, че за нея най-важното нещо е да усети песента и човека, който я изпълнява.

 

24 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 07.11.2011|15:59
Никол Шерцингер е една сексапилна танцьорка с голяма амбиция за успешна кариера. Възхищавам се на силния й характер и постиженията й, но за мен певческите й способности са кръгла нула.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay