Защо Хамилтън и Шерцингер се разделиха

Причината за раздялата на звездната двойка вече е ясна

Защо Хамилтън и Шерцингер се разделиха

На известните двойки в Холивуд, като че ли напоследък им стана навик да се разделят. Първо бяха Дженифър Лопес и Марк Антъни, после дойдоха проблемите между Деми Мур и Аштън Къчър, а сега Никол Шерцингер и Люис Хамилтън сложиха край на четиригодишната си връзки.

Според Contactmusic причината за разминаването на житейските им пътища е свързана с нежеланието на Хамилтън да има деца. 26-годишният състезател от Формула 1 не бил готов да стане баща, а експевицата на "Pussy Cat Dolls", която е със седем години по-голяма от него, искала отношенията им да се задълбочат.

"Люис взе решението да се разделят. Тя искаше повече, отколкото той можеше да ѝ предложи на този етап от живота си" разказва запознат източник пред Daily Mirror.

"Никол доста тежко понася раздялата, дори поиска отсрочка за участието си в 'X Factor', но продуцентите нямаше как да се съобразят с личната ѝ драма. Сега не ѝ остава нищо друго, освен да се усмихва пред камерите и да изпълни договора
" продължава още той.

38 24
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 28.10.2011|17:04
Пълни глупости,просто Люис си е търсел причина да се раздели с нея,на 26 хич не е малък ама хич така че дрън дрън,глупости на търкалета,ясно е че хората из цялото земно кълбо са еднакви,не само в Бг ..........
1
Не е посочен 28.10.2011|16:10
Напълно нормално е тя да иска деца, все пак е на 33, а той е младичък още, рано му е да се обвързва чак толкова сериозно. Всеки мъж сигурно му се чуди как е могъл да я остави точно нея, но има толкова много жени, така че нищо не му пречи да си намери нова нали?
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay