Вдъхновение за естествена украса с коледна звезда

Коледните звезди греят във всички стилове, посветени на природата

Вдъхновение за естествена украса с коледна звезда

Природосъобразният начин на живот е изключително актуален. Интериорният дизайн използварастения и естествени материали в декорирането на дома, за да създаде уютна и приятнаатмосфера, която да ви подкани да се отпуснете. През есента и зимата коледната звезда разкривацялата си прелест като едно истинско естествено бижу и играе важна роля в оформянето наинтериора. През зимата стаята свети, благодарение на ярките цветове на това прелестно растение.Експертите от Stars for Europe демонстрират различни стилове, в които това коледно цвете езвездата на шоуто.

В тон с природата

Вдъхновение за естествена украса с коледна звезда

Седни и се отпусни! Дневната става зелена. Растенията и естествените материали играят важнароля в актуалната тенденция за природосъобразен начин на живот. За любителите на природатазимната гора е почти неизчерпаем източник на клонки, шишарки и други естествени материали,които са популярни елементи от красивата декорация в сезона на празниците.

Проста дървена маса, голи стени в бледи тонове и неукрасена елха оформят фона за тазиестествена празнична трапеза. Звездите в подредбата са коледните цветя, както и аксесоари взлатни, червени и сребърни нюанси.Модерен природосъобразен живот с нотка винтидж: меките зелени тонове имат естественуспокояващ ефект и създават релаксираща атмосфера. Кремавият цвят на коледната звездасъздава прекрасен контраст в този зимен натюрморт. С този класически венец от елхови клонки,украсен с шишарки, кремавите цветове на коледната звезда са красив, сияен акцент.

Вдъхновение за естествена украса с коледна звезда

Няколко елхички пред горски фототапет вкарват външния свят у дома и създават усещане заприрода. Покритите със сняг коледни звезди в плетени кошници подсещат за зимата, докатосребърните играчки, шишарки и увитите подаръци напомнят, че идва Коледа.

Естествена топлина през празничния сезон

Внесете хармония в зимния дом с естествената коледна топлина. Съчетайте топли, земни тонове,за да трансформирате стаята в убежище на спокойствието, което ви подканя да се отпуснете и дарелаксирате. Купа с кремави коледни звезди, разположени сред клонки и сухи цветя носятусещане за природна красота.

Вдъхновение за естествена украса с коледна звезда

Кремава коледна звезда в обикновена зелена саксия върху дървена стълба със свещи, съчетана сколеден венец от сухи цветя: тази аранжировка комбинира естествени нюанси и има деликатно иуспокояващо присъствие.Сухите цветя са актуални. Рисунки с растения украсяват стените, но да не забравяме и живитецветя. През зимата цъфтящата кремава коледна звезда се съчетава добре с всички стилове и внасятоплина във всяка стая.

Вдъхновение за естествена украса с коледна звезда

Изтъркан шик: ярките коледни звезди греят като сигнални светлини на прозореца, сякашприканват Коледа да дойде по-скоро. Поставени върху дървен поднос в изтъркани глинени саксии,с декорация от шишарки, клонки и една звезда, червените цветове привличат погледа, изпъквайкина идеалния фон от естествени материалите.

Коледно червено

Вдъхновение за естествена украса с коледна звезда

Независимо дали в модата, козметиката или интериорния дизайн, червените тонове са актуални.Коледните звезди в топли нюанси като праскова, роза, розово или цвят сьомга ще будят възхита вдома още от октомври, като осигуряват чудесни цветни акценти, които се съчетават добре с простиизчистени декорации.

Като главният елемент от аранжировката тези пищни розови коледни звезди, разположени върхусребърен винтидж поднос, привличат погледа и подчертават уютната топла атмосфера на стаята.Тази романтична коледна подредба е много повече от стандарната зелена елха, а същевременносе прави съвсем лесно. Просто накиснете дунапренен обръч в подходяща купа и го декорирайтесъс свещи, цветове от коледна звезда, рози, хортензии и клончета от калина.

Чай по Коледа: коледните звезди с нежен цвят на праскова изглеждат перфектно сред бамбук,плетени кошници и мебели от ратан, създавайки уютна атмосфера.

Вдъхновение за естествена украса с коледна звезда

Провинциален уют

Коледа в уютна провинциална къща: от дървените мебели до украсената с много любов елха; оточарователната декорация с лапички до класическите червени коледни звезди, всичко в тази стаяизлъчва топлина - и те подканя да се отпуснеш и да останеш тук по-дълго. В старинна дървенакутия аранжировка от ядки с ябълки, мандарини и червени коледни звезди създава носталгичноусещане.Тази провинциална кухня притежава естествен празничен блясък благодарение на класическитечервени коледни звезди в различни размери - от миниатюрни до дългостеблени.

Вдъхновение за естествена украса с коледна звезда

Когато използваме само цветовете на коледната звезда, можем да се радваме на наситените имбагри и впечатляваща издръжливост. Този красив букет от прясно набрани коледни звезди, папур,върбови клонки и различни сухи цветя е подреден в стъклена ваза, украсена с цветове набезсмъртниче. Съвет: вднага след отрязването натопете подрязаните крайчета на стеблата наколедната звезда първо за няколко секунди в топла вода около 60°C, а веднага след това в студенавода, след това ги поставете в тръбички пълни с вода.

Вдъхновение за естествена украса с коледна звезда

Провинциална къща с винтидж шик: този офис ъгъл е прелестно декориран с естествени дървениелементи и внимателно подбрани аксесоари. Центърът на композицията е разкошната розоваколедна звезда.Винтидж стил: червените цветове на миниатюрна коледна звезда греят зад стъклото на тозистаровремски терариум. За декорация използвайте естествени материали като борови клонки ишишарки.Провинциалният стил среща винтидж стила: кошница с изумителни червени коледни звезди и вазасъс сухи цветя и треви оформят красива аранжировка върху тази старинна преса за гладене отковано желязо.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay