3 вдъхновения за прически от страхотната Джена Ортега

Красивата актриса Джена Ортега превзе света с ролята на Уензди Адамс в хитовия сериал "Wednesday". Тя е само на 20 години, но се превърна в истинска сензация. Всички я обикнахме, заради мрачния, но чаровен образ, който Джена изгради, но е добре да си припомним, че зад него се крие едно изключително привлекателно младо момиче, от което има какво да попием.

Днес ще се съсредоточим върху прическите на Ортега, тъй като отвъд строгите плитки на Уензди Адамс се крият много модерни и свежи визии. Актрисата основно залага на актуалния и в момента curtain bangs, но със сигурност има още какво да покаже.

Ретро
С подобни прически са се носили дамите през 80-те и 90-те години на миналия век, но наблюдаваме как стилът от онези години бавно, но сигурно се прокрадва и в наши дни. Джена изглежда страхотно в тази визия, част от фотосесия за HIGHSNOBIETY, които оределно са успели да я покажат в необичайна за нея светлина.
Прибрана
Все пак прическите с бретон могат да подчертая лицето по много специален начин. Но освен емблематичния за Джена детайл от прическата виждаме този разпуснат кок, който се оказва и много актуален за предстоящите празници. Изглежда стилно, но същевременно визията е секси и небрежна, заради нежните кичури коса, които се спускат пред лицето.
Вълни
Тази визия пък ще ви накара да изглеждате като истинска русалка. Тук предната част на косата е прибрана назад, давайки поле за изява на невероятните вълни, които са красив комплимент за дългата коса на Джена.
0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay