Две визии с една прическа за 3 минути

Постигнете естествена и небрежна визия без помощта на преса, маша или сешоар

Две визии с една прическа за 3 минути

Една от последните прически, които ви представихме, беше венец от плитки. Страхотна фризура, която става за нула време и която е много подходяща за предстоящото лято и плажния сезон. Днес отново ще ви покажем венец, само че не от плитки и не с идеята на предната прическа.

Ще ви обясним как да накъдрите косата си на красиви плажни вълни без да използвате преса, сешоар или маша и в същото време да си направите прическа. Да, точно така, две в едно и то без никаква топлина!

За да сме красиви и добре изглеждащи, често ни се налага да посегнем към някой от изброените уреди, но ние ще ви покажем как да бъдете зашеметяващи, без да ги използвате. За целта ще са ви нужни два ластика и няколко фибички, с които да прихванете косата си.

Тя ще изглежда страхотно - много жива и естествена, а прическата ще ви отнеме отнеме буквално 3 минути. Само следвайте инструкциите и със сигурност ще ви се получи. 

Щом излезете от банята, подсушете косата си съвсем леко.Използвайте хавлиена кърпа, с която да попиете излишната вода, без да търкате косата в нея. След това разделете косата си на две, хванете единия кичур и започнете да го въртите навън.

Две визии с една прическа за 3 минути

Обърнете внимание, че въртенето започва от линията на косата при ушите. Също така трябва да я завиете до самите й връхчета.

Две визии с една прическа за 3 минути

След това просто я захващате в горната част на главата си с фибичка или шнолка. Предпоследната стъпка е да направите същото с другия кичур.

Две визии с една прическа за 3 минути

Повторете същото и с останалата част от косата си.

Две визии с една прическа за 3 минути

За да се получи крайният резултат, който е показан на последната снимка, ще трябва да постоите така, докато косата ви изсъхне. Това обаче не е никакъв проблем, защото така получавате две прически.Прическа за всеки ден и романтични вълни за вечерта. А ето и крайният резултат!


Две визии с една прическа за 3 минути

Ако обичате да изглеждате страхотно всеки ден, станете част от Jenite.bg във Facebook, за да следите нашите предложения!

27 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 07.05.2014|16:18
Красиво и семпло!
1
Не е посочен 07.05.2014|15:59
Готино се получава и практично за жегите.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay