Есенна палитра в прическите

Единствените цветове, които не са актуални в момента, са стандартните

Къси и възможно най-асиметрични прически, дълги до под раменете и съвършено изправени коси, всякакви непомисляни досега цветове. Общо взето, това са най-актуалните писъци в коафьорския свят през последната година. И есен 2012 няма никакво намерение да променя откачената ситуация.

Модните прически събират всички багри, които сезонът на падащите дъждове и листа би могъл да предложи. И жълто-оранжево-червеникавите нюанси на шумата, и цветът на вечнозелените дървета. Много желани са също така и по-студените тонове, които преждевременно ни напомнят за зимата.

Предлагаме ви да хвърлите един поглед на цялата тази пъстрота в днешната ни галерия. Що се отнася до самите нас обаче, ние ще изберем да останем малко по-старомодни. И то не толкова от суетен страх да не развалим външния си вид, колкото поради опасението, че опитът за постигане на такива ярки цветове би могъл завинаги да съсипе косите ни.   

Есенна палитра в прическите

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 10.09.2012|09:48
на мен не ми харесват такива шарении!колкото и да не е модерно,предпочитам да заложа на естествените тонове,отколкото да се направя на цирков артист с всички цветове на дъгата върху главата си
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay