Ето кой е най-модерният цвят в косите в момента

Годината едва започна, а не спират да се появяват все по-нови тенденции в цветовете на косите. Но не се оплаваме, все пак трябва да има по нещо за всеки. Точно както подходящото червило може да промени изцяло визията ни, така и подходящата проческа може да ни направи неотразими. Затова няма да се спираме преди да открием точния цвят.

Що се отнася до правилния цвят на косата, всичко опира до разположение, наситеност и какви нюанси в кожата ви искате да подчертаете. Тенът на кожата обикновено има подтонове, като студени нюанси - синьо и лилаво или топли тонове като червено и жълто. Боите за коса, които се съчетават добре със студени и топли тонове, придават стилове, в които всеки може да изглежда страхотно. Ето защо лилавото – мек естествен нюанс на косата, съчетан с топли и студени нюанси, който Хейли Бийбър носи се превърна в голям хит. Това е тенденция, която не искате да пропуснете.

Този фин нюанс в лилавата гама е подходящ за всеки и по всяко време на годината. Новата тенденция предлага контраст без да изпадаме в крайности. Фризьорката на знаменитости Анджелина Мърфи обяснява прд Popsugar, че лилавият цвят се постига чрез създаване на участъци от топли и студени тонове едновременно, като същевременно придаваме блясък на косата. Тя искрено се възхищава на лилавото, защото е меко и фино. Блясъкът му пък придава лъскав вид на косата ви, като същевременно подчертава другите ѝ тонове.

Мърфи препоръчва лилаво за тези със златисти нюанси в чертите си, тъй като цветът на косата автоматично ще подчертае лицето им. Въпреки това топлата и студена размерност на лилавото, заедно с неговата мекота, допълват всеки, който се осмелява да боядиса косата си.

2 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay