Кое е по-добре: да подстригвате косата си, когато е суха или мокра?

Вижте каква е истината

Кое е по-добре: да подстригвате косата си, когато е суха или мокра?

Измиването на косата ви във салона, преди подстрижката, е задължително. Или поне всички ние смятаме така, вероятно защото сме свикнали нещата да се случват по този начин. Вероятно ще бъдете изненадани, както и ние бяхме, че за някои видове подстрижка не е необходимо косата да бъде измита. Кои прически изискват подстригване на суха коса и кои на мокра?

Мокра коса

Ако искате да носите косата си на една страна или искате прическа, която е само с една дължина на косата, това е най-добрата стратегия за подстригване. Това е най-лесния начин да постигнете прецизни линии. Подстигването на мокра коса също е предпочитан метод за прическа Пикси, тъй като всяко огъване на косата в корените може да развали вида на прическата.

Суха коса

Ако възнамерявате да носите косата си с естествени къдрици или вълни през повечето време, изберете подстригване на суха коса. Тази техника позволява на фризьорите да обръщат по-голямо внимание на вашите къдрици и да режат косата по начин, който е подходящ за това. Също така, за хора, които имат някакъв проблем с косата, например, ако е по-гъста от едната страна, тази техника позволява на фризьорите да видят как ще стои косата по принцип и да я оформят по най-добрия начин.

Научете как да направите страхотен овлажнител за коса у дома:

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay