Сватбен стил по холивудски

Отново се "разходихме" по червения килим, за да съберем идеи за Големия ден

Почти сме убедени, че най-важният ден в живота на една жена е раждането, а второ и трето място в своеобразната ни класация заемат сватбата и абитуриентският бал.

Днес ще разгледаме сребърния медалист и по-специално модните му предпочитания.

Преди дни ви показахме прическите на 2012 година, вдъхновени от червения килим. Днес отново обърнахме поглед към него, но този път се вдъхновихме да почерпим идеи за Големия ден.

За справка: нашата галерия.

Ех, тази Чарлийз! Появи се като сексапилна зла мащеха и отново прикова вниманието върху себе си. Обикновено актрисата залага на изчистени, ненатрапчиви визии, а ние определихме една от тях като сватбена.

Косата ѝ е прибрана в нисък, небрежен кок, а акцентът е сребриста диадема. Огледалцето май е имало зрителни проблеми, когато я убеждаваше, че не е най-красива на земята.

Наградите на MTV ни накараха да се влюбим още повече в Ема Стоун. Харесахме русата ѝ коса, небрежно прибрана със скрити аксесоари. Акцентът е в семплия стил.

Кирстен Дънст притежава нежно излъчване, което я прави идеалната миловидна булка. Сини очи, мила усмивка и непокорна руса коса - тя е като истинска самодива.

На събитие актрисата се появи със свободно вдигната коса, украсена с диадема, напомняща приказен венец от цветя. Влюбихме се и в аксесоара, и в цялостната ѝ визия.

Продължаваме с небрежните, но прибрани прически. Едновременното излъчване на елегантност и свобода е елементът, който придава индивидуалност на една дама, дори на строго официално събитие.

Моделът Наташа Поли демонстрира визия, която е лесна за постигане, а в същото време изглежда много стилно. Тя е избрала рехава рибена кост на една страна, а от другата е оставила косата си пусната. Like!

Френско изящество с Марион Котияр. Видяхме прелестната актриса с огромен кок и веднага си го присвояваме. Ако не за сватбата, то поне за изискано събитие.

Принципно не сме особено големи привърженици на Ким Кардашиян, но с удоволствие бихме приложили една от визиите ѝ за сватбения си ден.

Стегнат кок и красиви обеци, които приковават вниманието. Вече си представяме и роклята без презрамки, която е перфектният избор за подобна прическа.

Добавихме и една идея от Джесика Алба, защото харесахме семплия ѝ избор. Прическата отново е небрежно прибрана, а акцентът е в обеците, които са в същия цвят като роклята.

Завършваме класацията си с "професионалната блондинка" Рийз Уидърспуун. Отново прибрана прическа, но с интересен акцент, който можете да видите точно сега.
Вероятно ви направи впечатление, че не добавихме нито една пусната коса в класацията си. Заложихме на гореизброените идеи по няколко причини: защото харесваме "открити" лица, защото акцентираме върху аксесоарите и роклята и защото лятната сватба е придружена от много високи температури.

А вие разпознахте ли се в някое от предложенията?

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



10
Не е посочен 14.12.2012|17:12
Много хубаво предложения, всички ми харесаха, също и актрисите
9
Не е посочен 28.06.2012|16:30
И на вече не са претрупани с много елементи и къдрици, каквато грешка допускат повечето булки у нас.
8
Не е посочен 28.06.2012|16:07
като изключим кока на Кардашян, всички останали са наистина страхотни, особено Чарлийз и Дънст с тези прекрасни диадеми.
7
Не е посочен 28.06.2012|14:30
На мен всичките ми харесаха!Стилни и много красиви са!
6
Не е посочен 28.06.2012|13:19
Да и освен това имаше прекалено мнпго грим!!! Иначе не е зле прическата, ама за мен лично е прекалено стегнато
5
Не е посочен 28.06.2012|13:19
Браво Асене:) много добро изказване - ако и повечето мъже мислеха по този начин:)
4
Не е посочен 28.06.2012|13:18
Наташа Поли и Марион Котиар :) И двете много ми харесаха!! ;) Но и другите са много красиви!
3
Не е посочен 28.06.2012|10:31
Очарователно красиви.Това са те трите най-важни момента в живота на всяка жена-балът, сватбата и раждането и ние сме длъжни да направим тези мигове за тях незабравими.
2
Не е посочен 28.06.2012|10:29
Харесаха ми прическите на Чарлийз Терон и Еам Стоун. Много семпли и стилни,
1
Не е посочен 28.06.2012|10:29
единствено Ким не ми хареса,това кокче стои като копче на главата и!а останалите прически са стилни и изискани,определено са достойни за големия ден!а и винаги съм харесвала вдигнати коси за сватбена прическа,подчертават врата и деколтето изглежда изящно!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay