Крадем идеи от гардероба на: Ванина Хаджийска

Крадем идеи от гардероба на: Ванина Хаджийска

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи идеи и предложения, които са подходящи за всякакви поводи. Тази седмица решихме да се вдъхновим от Ванина Хаджийска, по-известна в социалните мрежи като Style Inspiratrice. Независимо от сезона, нейните тоалети винаги са цветни и изпълзени с живот. От профилът ѝ сякаш винаги грее слънце и винаги го отваряме, когато имаме нужда от малко цвят и светлина в сивото всекидневие.

Ванина се отличава с любовта си и към шлиферите

Шлиферът е неизменна част от гардероба на всяка стилна жена. Ванина непрекъснато демонстрира своята страст към тази връхна дреха, а ние сме впечатлени от всевъзможните начини, по които го съчетава. Харесва ни това, че тя не се ограничава само до класическия бежов шлифер, а носи различни негови цветови вариации. Любим ни е розовият, именно защото от него струи истинска женственост, но същевременно е някак закачлив и нестандартен.

Крадем идеи от гардероба на: Ванина Хаджийска

Шлиферите могат да бъдат съчетани по всевъзможни начини. Можете да заложите на елегантна визия с черна рокля или официален панталон, но можете да го комбинирате и с широк пуловер и равни обувки. Шлиферът е една универсална дреха, която винаги прибавя доза стил в облеклото ни, а същевременно е перфектен за ветровитите дни.

Дръзки комбинации

Крадем идеи от гардероба на: Ванина Хаджийска

Както споменахме по-горе, Ванина е царица в смесването на цветовете. Тя смело комбинира дръзки, ярки нюанси, а резултатът винаги е на ниво. Никога не сме се осмелявали да съчетаем тъмнозелена блуза с цикламена чанта, но оттук нататък бихме го правили всеки ден. И докато през есента и зимата тълпата навън е облечен в черни палта, то ние ще вземем пример от Ванина и нейните пленителни цветове.

Елегантност и класа

Крадем идеи от гардероба на: Ванина Хаджийска

Ванина притежава рядката способност да изглежда цветно, дори когато е облечена в черно от глава до пети. Не знаем как го прави, но ни се иска и ние да сме като нея. Може би тайната е в червеното червило или яркият акцент. С подобен тоалет бихме се чувствали като кралици на всяко събитие. Ефирните поли са олицетворение на женствеността, а класическото черно сако превръща тоалета в истински шедьовър.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay