Красиви ръчно изработени пръстени, с които да украсите ръцете си

Как да си ги направите сами?

Красиви ръчно изработени пръстени, с които да украсите ръцете си

Ако вие сте от дамите, които обожават бижутата, и имате поне два пръстена на едната си ръка, вероятно идеята, която ще ви представим днес, много ще ви допадне. Ще ви покажем как сами да си направите ефектен пръстен.

Всичко, от което се нуждаете, е малко тел и клещи. Телта може да бъде заменена дори с… кламер. Не си мислете, че щом използваме толкова обикновени и разпространени материали, резултатът няма да бъде добър. Тъкмо напротив!

Най-голямата трудност, с която ще се сблъскате, е трансформацията на телта. Първоначално трябва да я огънете така, че да получите формата на английската буквичка U. След това ще се наложи да прегънете двете страни и да ги съедините така, че да получите сърце.

Следващата стъпка е използването на клещи, с които да "споите” краищата на телта, които образуват готовата форма на пръстена. С помощта на клещите можете спокойно да дооформите сърцето до постигане на съвършения му вид.

За още по-голямо улеснение вижте видеото, което разкрива всяка една стъпка от процеса, като представя и различни варианти за собственоръчно направен пръстен.



За още креативни идеи, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!
1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay