5 грешки, които повечето булки допускат преди сватбата

5 грешки, които повечето булки допускат преди сватбата

Всяка бъдеща булка има дълъг списък със задачи, свързани с визията си в деня на сватбата. И не говорим за роклята, а за нещата, свързани с красотата. Всяка булка трябва да си запази час за грим, за фризьор и най-важното да се сдобие с кожата, която иска, преди сватбата, което не е лесна работа. За съжаление много булки допускат едни и същи грешки преди сватбата.

Ето кои са най-често срещаните грешки, за да не ги допускате и вие:

1. Боядисване на косата

Промяната на цвета на косата преди сватбата в никакъв случай не е лоша идея, но е много важно да го направите в правилния момент. Не оставяйте боядисването на косата за няколко дни преди сватбата, тъй като по този начин няма да имате време да коригирате цвета, ако не се получи така, както искате.

2. Пропускане на пробната прическа

Може да ви се струва, че това е загуба на пари и време, но всъщност пробната прическа е много важна. Ако оставите прическата за големия ден, може да бъдете неприятно изненадани. Ако предварително видите как точно ще изглежда косата ви на сватбата, ще имате едно притеснение по-малко.

3. Роклята трябва да се съчетае с прическата

Много е важно да покажете сватбената си рокля на фризьора си, за да може прическата ви да бъде съчетана с деколтето на роклята. Това е една подробност, която много бъдещи булки пропускат.

4. Пробване на нови продукти преди сватбата

Според експертите е по-добре да се придържате към рутината си преди сватбата, вместо да експериментирате с нови продукти. Може да получите алергична реакция, която да доведе до зачервявания, обриви и т.н., а никоя булка не иска такива неща на сватбата си.

5. Слагане на филъри преди сватбата

Тази процедура трябва да се направи поне един месец преди сватбата, тъй като може да причини нараняване на кожата, може да се появят синини и други неприятни неща.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay