7 неща, които преди бяха считани за недостатъци, а вече се считат за предимства

7 неща, които преди бяха считани за недостатъци, а вече се считат за предимства

Много жени търсят недостатъци във външния си вид: често смятат, че косата им е твърде тънка или че кожата им далеч не е перфектна. За щастие, сега няма универсален стандарт и ние вярваме, че всички жени са красиви по свой уникален начин. 

Ние смятаме, че всяка жена трябва да обича и приема себе си, а за щастие все повече "недостатъци" започват да се приемат като предимства. Ето няколко такива неща:

1. Пухкави бузи

Жените, които имат по-пухкави бузи, сега са щастливи, че ги имат. Много жени не харесват това в себе си, но по-пухкавите бузи карат жените да изглеждат по-млади. Някои знаменитости се гордеят с бузите си и не искат козметични операции. Например Джиджи Хадид избира по-естествените бузи.

2. Бяла коса

Напоследък все повече жени приемат побеляването на косата като нещо нормално, гордеят се с бялата си коса и не я боядисват. 

3. Естествени устни

До скоро повечето жени мечтаеха за големи и плътни устни и често прибягваха към различни процедури за оголемяване на устните. За щастие, тази мода изчезва и все повече жени харесват устните си по-естествени. 

4. Не толкова перфектна кожа

Времената на контуриране в стил Кардашиян са в миналото. Сега по-популярни са по-естествените кожи (като тази на Меган Маркъл). 

5. Лунички

Преди време жените с лунички се притесняваха и се опитваха да ги прикрият по всякакви начини. Днес луничките се приемат за нещо красиво и дори жени, които нямат такива, си рисуват лунички. 

6. Големи бедра

След много години, през които беше модерно жените да бъдат кльощави, вече големите бедра и дупета са на мода. Времето на диетите и притесненията свърши!

7. Без гел лак за нокти

Гел лакът вече започва да излиза от мода, тъй като прави ноктите чупливи. Всеки път, когато премахвате гела, премахвате тънкия горен слой на нокътя. UV сушенето е друга причина да се каже "Не" на този вид лак. Повечето хора знаят колко е важно да се избягва излагането на UV лъчи, тъй като води до стареене на кожата.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay